Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Συναγερμός" και με Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό - Ενδιαφέρον από ομάδες - Η στάση του Μίτσελ
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-26 21:46:00

"Συναγερμός" και με Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό - Ενδιαφέρον από ομάδες - Η στάση του Μίτσελ

Sportdog Team
"Συναγερμός" και με Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό - Ενδιαφέρον από ομάδες - Η στάση του Μίτσελ

Φαίνεται ότι οι παίκτες των Ερυθρόλευκων κάνουν... γκελ σε συλλόγους του εξωτερικού και όπως έγινε γνωστό και ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής είναι στόχος ομάδων.

Ολυμπιακός: Σe αναζήτηση παικτών είναι οι Ερυθρόλευκοι, με το στόπερ και τον τερματοφύλακα να είναι στην κορυφή της λίστας, ενώ ανοιχτά είναι τα θέματα των Ελαμπντελαουί και Κασάμι, με την Παρασκευή (30/9) να είναι η τελική ημερομηνία, όπως τις τελευταίες ώρες υπάρχει ακόμα ένα σενάριο για ενδιαφέρον ομάδας από τα Αραβικά Εμιράτα για τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Αφρικανός εξτρέμ δεν έχει μπει καλά τη φετινή σεζόν, μιας και αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμού και όποτε χρειάστηκε να αγωνιστεί έστω και ως αλλαγή, δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των αγώνων, όμως παρά το ενδιαφέρον του συλλόγου από την Αραβία δεν πρόκειται να γίνει κάτι άμεσα, αφού ο Μίτσελ θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν του κάνει ή όχι ο Ροντρίγκες.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό πάντως είναι ότι ο ποδοσφαιριστής που είχε απουσιάσει από τις προπονήσεις λόγω του θανάτου του πεθερού του, θα βρίσκεται από την Δευτέρα (26/9) στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού και πλέον είναι στο χέρι του να δείξει αν τελικά είναι χρήσιμος, ενώ ο Ολυμπιακός ξέρει ότι ο σύλλογος από την Αραβία θα προσπαθήσει ξανά να τον αποκτήσει και τον Γενάρη, όταν θα υπάρχουν και τα συμπεράσματα από την παρουσία του Ροντρίγκες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags