Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρεμί Καμπελά: Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός με Καμπελά - Ο λόγος που "κόπηκε" και ήθραν Ελλάδα οι Μπιέλ και Χάμες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-27 12:24:00

Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός με Καμπελά - Ο λόγος που "κόπηκε" και ήθραν Ελλάδα οι Μπιέλ και Χάμες!

BoxtoBox
Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός με Καμπελά - Ο λόγος που "κόπηκε" και ήθραν Ελλάδα οι Μπιέλ και Χάμες!

Πρόκειται για έναν παίκτη με τρομερή ποιότητα, αλλά και με ένα σημαντικό πρόβλημα. Στο Λιμάνι εξέτασαν τα πάντα πριν του δώσουν ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο και κατέληξαν πως δεν πρέπει να κάνουν κίνηση.

Τον Ρεμί Καμπελά ο Ολυμπιακός τον είχε κατά νου από τότε που τον αντιμετώπισε (σ.σ.: και ήταν άτυχος ο παίκτης και τυχερός ο Ολυμπιακός γιατί τραυματίστηκε νωρίς) με την Κράσνονταρ στα προκριματικά του Champions League τη σεζόν 2019/20. Ο Φρανσουά Μοντέστο είχε πει σε όλους πως αυτός ο παίκτης θα μπορούσε να αποκτηθεί και να γίνει ό,τι και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Να αυξήσει την ποιότητα στο ρόστερ και την δημιουργική και την εκτελεστική ικανότητα αφού σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα απ' όσο δημιουργεί. Μετράει στην καριέρα του 79 γκολ και 55 ασίστ.


Ωστόσο, για πολλούς και διαφόρους λόγους, ο Ολυμπιακός δεν απέκτησε τον Ρεμί Καμπελά παρότι εκείνος περίμενε και ήλπιζε. Να υπογραμμίσω εδώ ότι δεν περίμενε ο Ολυμπιακός το ναι του Καμπελά όπως γράφονταν κατά κόρον, ο Καμπελά περίμενε το... νεύμα του Ολυμπιακού. Ένα νεύμα που δεν ήρθε ποτέ. Έκανε καλώς ο Ολυμπιακός; Ή μήπως έκανε κακώς; Με σιγουριά δεν μπορεί να απαντήσει κανείς στο τι θα συνέβαινε αν ο 32χρονος Γάλλος ήταν τώρα στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας. Την αξία του κανείς ουδέποτε αμφισβήτησε. Άλλα ζυγίστηκαν και τελικά δεν έγινε η κίνηση. Τι ζυγίστηκε; Το αν αξίζουν να δοθούν τόσα χρήματα για έναν παίκτη που μπορεί να «βγάλει» τραυματισμούς.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά τι έχει κάνει ως τώρα ο Καμπελά στο Σαμπιονά με τη Λιλ στην οποία κατέληξε τελικά, διαπιστώνει ότι έκανε καλά ο Ολυμπιακός που είχε τους ενδοιασμούς του. Γιατί στις 8 πρώτες αγωνιστικές ο παίκτης αγωνίστηκε βασικός στα δύο πρώτα ματς (με Οσέρ και Ναντ), είστε έμεινε εκτός για τρία ματς (με Παρί, Αζαξιό και Νις) λόγω τραυματισμού, μετά επέστρεψε βασικός για ένα (με Μονπελιέ) και αποχώρησε στο 59' προληπτικά όπως γράφτηκε στα γαλλικά ΜΜΕ. Και στο πιο πρόσφατο (με Μαρσέιγ) ήταν ξανά εκτός λόγω τραυματισμού...

Στις 2,5 εμφανίσεις του έχει δώσει 4 ασίστ επιβεβαιώνοντας την ποιότητά του και την ικανότητά του στη δημιουργία. Όμως επιβεβαιώνει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ότι δεν ήταν και παίκτης που θα μπορούσες να ποντάρει ξέγνοιαστα πάνω του για πολλά ματς στη σειρά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags