Μετά τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ο Ολυμπιακός άφησε εσχάτως ένα ανοιχτό "παράθυρο" ξανά για την περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι, με την πλευρά του οποίου εντάθηκαν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ώρες.

Κι αν για τον Πασχαλάκη ήταν αναγκαιότητα η προσθήκη λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Βατσλίκ, για τον Ελβετό χαφ και μόνο η συζήτηση μοιάζει παράδοξη. Ενώ δηλαδή οι Πειραιώτες θέλουν να ξεφορτωθούν συμβόλαια και να μειώσουν ποσοτικά το ρόστερ τους, ταυτόχρονα μιλούν για να φέρουν στου Ρέντη κι άλλον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός κατόπιν επιθυμίας του Μίτσελ καλείται να μειώσει το ρόστερ του, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με παίκτες που δεν υπολογίζει και όχι με (εν δυνάμει έστω) βασικούς. Κι αυτό το λέμε γιατί από χθες (29/9) υπήρξαν διάφορα σενάρια που ήθελαν τον Ελ Αραμπί να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι ο Μαροκινός επιθετικός των πρωταθλητών δεν ασχολείται καν με οποιοδήποτε σενάριο γύρω από το όνομά του, όντας πλήρως συγκεντρωμένος στο πως θα βοηθήσει στο χορτάρι τους Ερυθρόλευκους.