Facebook Pixel Τάσος Κάκος: Απόλυτος ο Κάκος για το πέναλτι του Παναθηναϊκού - "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-09 23:16:00

Απόλυτος ο Κάκος για το πέναλτι του Παναθηναϊκού - "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι..."

Sportdog Team
Απόλυτος ο Κάκος για το πέναλτι του Παναθηναϊκού - "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι..."

Απόλυτος για την φάση του κερδισμένου πέναλτι των Πρασίνων ήταν ο πρώην διεθνής διαιτητής μιλώντας στην εκπομπή Total Football τονίζοντας ότι η υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση υπέρ του Τριφυλλιού.

Τάσος Κάκος: Για ξεκάθαρη παράβαση και σωστά δόθηκε πέναλτι έκανε λόγο ο πρώην διαιτητής σχολιάζοντας την φάση της ανατροπής του Αϊτόρ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολής, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής Total Football ο πρώην διαιτητής.

«Εδω ο διαιτητής δίνει καταρχάς επιθετικό φάουλ. Πως το δίνεις; Κάτι έχεις δει. Έχεις δει μία παράβαση του επιθετικού. Αλλα ο επιθετικός δεν εχει κανει τίποτα, απλά προλαβαίνει τον αμυντικό. Στη συνέχεια θα βρει τη μπάλα, είναι σημαντικό αυτό και ο αμυντικός όπως σηκώνει το πόδι του τον χτυπά πρώτα με το γόνατο στον μηρό και μετατοπίζει το πόδι του επιθετικού και μετά τον βρίσκει ξανά. Αν δεν το είχε μετατοπίσει θα τον έβρισκε γεμάτα.

Εδώ υπάρχει και πρώτο και δεύτερο χτύπημα. Είναι ξεκάθαρη παράβαση, είναι πέναλτι. Ο VAR το είδε, στη συνέχεια το είδε και ο διαιτητής και διόρθωσε την απόφασή του. Δεν μπορείς να δώσεις όμως επιθετικό φάουλ» ανέφερε αναλυτικά ο Τάσος Κάκος. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags