Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Μετά τον Αϊτόρ, ακολουθεί και ο Κουρμπέλης στη σειρά για ανανέωση!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-11 22:40:00

Μετά τον Αϊτόρ, ακολουθεί και ο Κουρμπέλης στη σειρά για ανανέωση!

Sportdog Team
Μετά τον Αϊτόρ, ακολουθεί και ο Κουρμπέλης στη σειρά για ανανέωση!

Ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία να κρατήσει τον Αϊτόρ στη Λεωφόρο, με τους Πράσινους να έχουν πάντως κι άλλη μία πολύ σημαντική προτεραιότητα στις ανανεώσεις πέραν του Ισπανού.

Παναθηναϊκός: Τη φρενήρη πορεία του στο πρωτάθλημα συνεχίζει για τα καλά ο Παναθηναϊκός, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανταποκρίνεται με όποιον αντίπαλο κι αν συναντά σε αυτές τις πρώτες 7 αγωνιστικές.

Προφανώς, οι Πράσινοι θα πρέπει να βρίσκουν ευκολότερα τρόπους να απειλούν άμεσα τους αντιπάλους, προκειμένου και τα τρίποντα να έρχονται στο τέλος της ημέρας πιο εύκολα. Βέβαια για να συμβεί αυτό, είναι απαραίτητο να αρχίσει το Τριφύλλι να παρατάσσεται με πλήρες ρόστερ, χωρίς δηλαδή 2-3 απώλειες σε κάθε παιχνίδι. Για παράδειγμα με τον Αστέρα Τρίπολης έλειπαν Σπόραρ - Τσέριν και η απουσία τους έγινε κάτι παραπάνω από αισθητή.

Πάμε τώρα σε μερικά μη αγωνιστικά πράγματα. Όπως έχουμε επαναλάβει η ανανέωση του Αϊτόρ είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για την ΠΑΕ. Σε αντίθεση με το τι κάνει συνήθως σε ζητήματα επεκτάσεων, αυτή τη φορά το κλαμπ θέλει να δώσει τα χέρια όσο το δυνατόν νωρίτερα με τον Ισπανό, διότι με τη χρονιά που κάνει το ενδιαφέρον γύρω του θα αυξάνεται συνεχώς.

Παράλληλα, όμως, υπάρχει στις προτεραιότητες του συλλόγου και ο επόμενος που θα καθίσει στο τραπέζι με τη διοίκηση. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός κάνει φοβερή σεζόν φέτος και είναι άξιο αναφοράς, ότι έχει γυρίσει καλύτερος απ' ότι ήταν πριν τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε. Μαζί με τον Πέρεθ και τον Τσέριν έχουν δημιουργήσει μία εξαιρετική τριπλέτα στον άξονα, κάτι που ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει και τα επόμενα χρόνια. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει το συμβόλαιο του "Κούρμπε" να ανανεωθεί.

Η τρέχουσα συμφωνία του παίκτη με την ΠΑΕ εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. Ο αρχηγός αμείβεται ετησίως με ένα ποσό της τάξης των 550 χιλ. ευρώ, ένα νούμερο κοντά στο οποίο (σ.σ. ενδεχομένως και λίγο παραπάνω) θα μπορούσε να κλείσει και το νέο συμβόλαιο του διεθνούς χαφ. Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει κάποια συζήτηση, αλλά είναι δεδομένη η καλή (εκ των προτέρων) πρόθεση και των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί τη συνεργασία τους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags