Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Κώτσιρας: Λείπει από τον Παναθηναϊκό παίκτης-κλειδί και έχει κάνει δύσκολη τη... ζωή του Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-11 23:47:00

Λείπει από τον Παναθηναϊκό παίκτης-κλειδί και έχει κάνει δύσκολη τη... ζωή του Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
Λείπει από τον Παναθηναϊκό παίκτης-κλειδί και έχει κάνει δύσκολη τη... ζωή του Γιοβάνοβιτς

Μπορεί οι Πράσινοι να πηγαίνουν από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά ειδικά απέναντι στο πολύ σκληρό παιχνίδι του Αστέρα το τρίποντο ήρθε στο φινάλε και εξαιρετικά δύσκολα.

 

Παναθηναϊκός: Τη στιγμή που θα έχει την ομάδα του πλήρη περιμένει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος κάθε αγωνιστική έχει να αντιμετωπίσει και ένα νέο πρόβλημα. Αρχικά έμεινε εκτός ο Κώτσιρας, στη συνέχεια ο Βέρμπιτς με τον Παλάσιος και αμέσως μετά οι Σπόραρ-Τσέριν.

Για το πόσο σημαντική ήταν η απουσία των δύο Σλοβένων έχουμε μιλήσει ήδη. Αλλά μιας και αναφερθήκαμε στον Κώτσιρα, η απώλεια και του Έλληνα μπακ έχει μεγάλο αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι Πράσινοι στο χορτάρι.

Η παρουσία του Κώτσιρα στο δεξί άκρο της άμυνας δεν δίνει μόνο μεγάλη δυναμική στο δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Πολύ περισσότερο φυσικά απ' ότι το κάνει ο Σάντσες. Την ίδια στιγμή, όταν ο Έλληνας άσος βρίσκεται στο γήπεδο αποκτά μεγαλύτερη ελευθερία από αριστερά αντίστοιχα και ο Χουάνκαρ.

Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ισπανός αριστερός μπακ ήταν πολύ καλά κλεισμένος. Ελλείψει του Κώτσιρα, ο Μεταξάς άφησε ελεύθερο τον Σάντσες να ανεβαίνει από τα δεξιά, βάζοντας απέναντι στην πλευρά του Χουάνκαρ τους παίκτες του να ντουμπλάρουν στο μαρκάρισμα του Ίβηρα αμυντικού. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι με τον Γιάννη Κώτσιρα παρόντα, ο Παναθηναϊκός παίζει συνολικά καλύτερα ως ομάδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags