ΠΑΟΚ: Μετά από την συζήτηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα οπού υπήρχε ταύτιση απόψεων ανάμεσα σε Γιώργο Σαββίδη, τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Μπότο πήρε την κατεύθυνση και άρχισε ήδη να διερευνά περιπτώσεις παικτών που μπορούν να απασχολήσουν.

Το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο είναι η ανάμαμψη της ομάδας και η βελτίωση της ψυχολογίας εντός των «ασπρόμαυρων» αποδυτηρίων αλλά ο Δικέφαλος είναι υποχρεωμένος να οργανωθεί ενόψει Ιανουαρίου για να αποκτήσει δυο ποδοσφαιριστές, έναν σέντερ φορ και έναν μεσοεπιθετικό, όπως ζήτησε ο Λουτσέσκου και συμφώνησαν Σαββίδης και Μπότο.

Το ταξίδι – αστραπή του Ζοσέ Μπότο στο εξωτερικό, δεν έγινε τυχαία. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής την Κυριακη το βράδυ δεν επέστρεψε με την ομάδα από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, αλλά πήρε το αεροπλάνο για να πάει στην Ιταλία συγκεκριμένα προκειμένου να «τρέξει» επαφές ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που έρχεται και της ανάγκης του ΠΑΟΚ για ενίσχυση.

Ο Μπότο έχει ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους ιταλικών ομαδων και κυρίως έχει στοχεύσει στην απόκτηση παικτών με δανεισμό που θα έρθουν τον Γενάρη, αλλά θα μπορούν με μια βατή οψιόν αγοράς να αποκτηθούν και με μόνιμη μεταγραφή, αν και εφόσον ικανοποιήσουν στο διάστημα που παίζουν ως δανεικοί.

Πηγή: sfina.gr