Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Τι αποφάσισε ο Γιοβάνοβιτς για Κουρμπέλη εν όψει Λαμίας - Τα νεότερα για Σπόραρ, Κώτσιρα
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-14 14:41:00

Τι αποφάσισε ο Γιοβάνοβιτς για Κουρμπέλη εν όψει Λαμίας - Τα νεότερα για Σπόραρ, Κώτσιρα

Sportdog Team
Τι αποφάσισε ο Γιοβάνοβιτς για Κουρμπέλη εν όψει Λαμίας - Τα νεότερα για Σπόραρ, Κώτσιρα

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μπήκε στο πρώτο μέρος της προπόνησης και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ γυμναστήριο και ατομικό έκαναν οι Αντράζ Σπόραρ και Γιάννης Κώτσιρας.

Παναθηναϊκός: Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή (14/10) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο (16/10) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λαμία. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μπήκε στο πρώτο μέρος της προπόνησης και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ γυμναστήριο και ατομικό έκαναν οι Αντράζ Σπόραρ και Γιάννης Κώτσιρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι κανένας από τους τρεις δεν θα προλάβει να παίξει κόντρα στη Λαμία. Ούτε κι ο Κουρμπέλης, για τον οποίο υπήρχαν κάποιες έστω περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με Σπόραρ και Κώτσιρα. Έτσι, ο Τσέριν θα επιστρέψει βασικός στο πλάι του Πέρεθ, με τον Μπερνάρ ξανά βασικό μπροστά τους και τον Τσόκαϊ να έρχεται ως διαθέσιμη επιλογή από τον πάγκο.

Μιλώντας για τον Ένις Τσόκαϊ, να επαναλάβουμε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που δουλεύει καθημερινά ο 23χρονος άσος και στο κλαμπ υπάρχει η πίστη, ότι με την περίπτωσή του έχουν βρει νέο... Τσέριν. Όχι από την άποψη πως ο Αλβανός έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Σλοβένο, αλλά πως μπορεί να είναι η επόμενη φετινή αποκάλυψη του Τριφυλλιού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags