Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης - ΠΑΟΚ: Απόφαση Σαββίδη για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ - Αυτός αναλαμβάνει την ΠΑΕ - Φήμες για Μυστακίδη
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-15 10:00:00

Απόφαση Σαββίδη για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ - Αυτός αναλαμβάνει την ΠΑΕ - Φήμες για Μυστακίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απόφαση Σαββίδη για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ - Αυτός αναλαμβάνει την ΠΑΕ - Φήμες για Μυστακίδη!

Το μεγάλο σχέδιο του Ιβάν και ποιος είναι ο 'Βασιλιάς του Χαλκού"! Το sportdog.gr παρουσιάζει τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις στον Δικέφαλο, τι συμβαίνει στο αγωνιστικό τμήμα και τα δύο μεγάλα έργα που θα αλλάξουν κεφάλαιο στον σύλλογο.

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Νέος κύκλος σεναρίων έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη για τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου και το μέλλον του στον Δικέφαλο, καθώς την τελευταία τριετία λόγω του κορωνοϊού είναι αποτραβηγμένος από την καθημερινότητα της ομάδας.

Προφανώς η εμπλοκή του με τα του συλλόγου δεν είναι όπως πριν 10 ή 5 χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται καθημερινά με την ΠΑΕ, με τηλεδιασκέψεις κ.λπ. Γιατί η ομάδα είναι η μεγάλη του αγάπη, το καθημερινό πάθος του, κι αυτός είναι ο λόγος που έχει εκπονήσει σχέδιο για την επόμενη μέρα.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν σκέφτεται σύμφωνα με τις ελάχιστες… διαρροές από την ΠΑΕ να βάλει κάποιον συμπαίκτη στον ΠΑΟΚ, άρα δεν βρίσκεται ούτε σε αρχικές αλλά ούτε και σε προχωρημένες/τελικές επαφές με κάποιον επιχειρηματία. Πρόσφατα, μάλιστα, είχε βρεθεί στην επικαιρότητα το όνομα του Αριστοτέλη Μυστακίδη, που σας παρουσίασε το sportdog το μέγεθός του, αλλά και πάλι από την ΠΑΕ δεν επιβεβαίωσαν τίποτα.

Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι η οικογένεια Σαββίδη είναι παρούσα στον Δικέφαλο καθώς το μεγαλόπνοο σχέδιο για τη δημιουργία του νέου γηπέδου είναι εκείνο που θα ανοίξει δια παντός τα φτερά της ομάδας. Με τον Ιβάν να κρατάει γερά το πηδάλιο και τον Γιώργο Σαββίδη να ακολουθεί κατά πόδας για να γίνει, στο άμεσο μέλλον, η διάδοχη λύση στην καθημερινότητα της ΠΑΕ.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Γιώργος έχει σπουδάσει αθλητικό μάνατζμεντ, άρα έχει και την τεχνογνωσία (πέρα από την καψούρα και την οικονομική επιφάνεια) για να δώσει άλλη πνοή στην ομάδα.

Για να επιστρέψουμε όμως στον Ιβάν, ο ισχυρός άνδρας έχει πλάνο για την επόμενη μέρα - Τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και εκείνο των υποδομών. Γιατί πλην του γηπέδου, που ελπίδα όλων στην ομάδα είναι να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις σε υπουργικά γραφεία κ.λπ., ο Ιβάν θέλει να φτιάξει ένα καινούργιο αθλητικό κέντρο στη Θέρμη!

Ήδη, μάλιστα, έχει σχετικές επαφές, αλλά το ζητούμενο δεν είναι αν θα γίνει το αθλητικό κέντρο στη Θέρμη ή αλλού. Από όλα αυτά προκύπτει ότι ο Σαββίδης μένει πανίσχυρος στον σύλλογο, σχεδιάζει την επόμενη μέρα στο αγωνιστικό τμήμα και τις υποδομές, ενώ ο Γιώργος Σαββίδης προαλείφεται ήδη για να πάρει την ΠΑΕ στα χέρια του...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο "Βασιλιάς του χαλκού" για... ΠΑΟΚ! Στα βήματα του Ιβάν Σαββίδη - Περιουσία 3,4 δις δολάρια

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags