Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: Το πρώτο μεγάλο όνομα που "τελειώνει" ο Αλμέιδα - Φεύγει Έλληνας άσος - Σκάει μεταγραφή έκπληξη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-15 12:30:00

Το πρώτο μεγάλο όνομα που "τελειώνει" ο Αλμέιδα - Φεύγει Έλληνας άσος - Μεταγραφή έκπληξη στην ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Το πρώτο μεγάλο όνομα που "τελειώνει" ο Αλμέιδα - Φεύγει Έλληνας άσος - Μεταγραφή έκπληξη στην ΑΕΚ!

Ο Αργεντινός κόουτς φτιάχνει τη δική του ομάδα με συγκεκριμένους παίκτες! Ποιος φαίνεται ότι μετά τη θέση του στην 11αδα θα χάσει και αυτή στο ρόστερ και γιατί δεν θα του γίνει ούτε πρόταση από την διοίκηση; Στην Ένωχη ψάχνουν ήδη για τον αντικαταστάτη του.

Στην ΑΕΚ βλέπουν με ικανοποίηση δύο καλοκαιρινές μεταγραφές, τον Ντομαγκόι Βίντα και τον Αρόλντ Μουκουντί, να έχουν δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο και να δείχνουν ικανοί να λύσουν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ομάδας την περυσινή σεζόν.

Ως εναλλακτικές λύσεις υπολογίζονται οι Γιώργος Τζαβέλλας και Γεράσιμος Μήτογλου, με τον πρώτο ειδικά να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ματίας Αλμέιδα παρά την έντονη κριτική που έχει ασκηθεί προς το πρόσωπό του. Ο Έλληνας άσος ξεκίνησε τη σεζόν ως βασικός, αλλά μία απερισκεψία (τραυματίστηκε στο χέρι σπάζοντας τζάμι στο ημίχρονο του ματς με τον Παναιτωλικό) έδωσε την ευκαιρία στον Μουκουντί να πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα.



Παρ' όλα αυτά, το συμβόλαιο του Τζαβέλλα ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για ανανέωσή του από την ομάδα. Η ηλικία του παίκτη (το καλοκαίρι του 2023 θα είναι 35 ετών) αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την όποια προοπτική ανανέωσης και θα αποτελέσει έκπληξη εάν η ΑΕΚ του καταθέσει σχετική πρόταση.

Αυτό σημαίνει πως για τους Κιτρινόμαυρους θα ανοίξει εκ νέου θέμα για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού το ερχόμενο καλοκαίρι. Ανάλογα με τις συνθήκες που θα έχουν προκύψει μέχρι τότε, θα εξαρτηθεί το πού θα κοιτάξουν οι ιθύνοντες της Ένωσης και ποιες περιπτώσεις παικτών θα κυνηγήσουν.

Εάν το δίδυμο Βίντα-Μουκουντί αποδειχθεί αποτελεσματικό όπως φαίνεται μέχρι τώρα, τότε θα υπάρχει η πολυτέλεια να γίνει κίνηση είτε για αναπληρωματικό στόπερ είτε για κάποιον ταλαντούχο νεαρό. Ειδάλλως ο Δικέφαλος θα βρεθεί για ακόμα ένα καλοκαίρι σε αναζήτηση πρωτοκλασάτου παίκτη για το κέντρο της άμυνας.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψωνίζει από Ελλάδα η ΑΕΚ - Θέλει δεύτερο παικταρά από Μπέο - Ακύρωσε μεταγραφή Έλληνα ο Αλμέιδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags