Παναθηναϊκός: Φανέλα βασικού ενδέχεται να πάρει ο Γιώργος Βαγιαννίδης στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα (16/10, 19:30), για την 8η αγωνιστική της Super League!

Όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει τον 21χρονο δεξιό μπακ αντί του Σάντσες, προκειμένου να δώσει ανάσες στον Αργεντινό.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας πρόσθεσε ακόμη σχετικά με τον Κουρμπέλη, που προπονήθηκε σήμερα και είναι στην 23μελή αποστολή, ότι «δύσκολα θα ξεκινήσει με μία προπόνηση, θα είναι στον πάγκο αν είναι, τελικά, 18άδα» και συμπλήρωσε: «Πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Τσέριν».

Όσο για μία πιθανή 11άδα, αυτή είναι σύμφωνα με τον Νικολογιάννη η εξής: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Ρούμπεν, Τσέρι, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης.

Τέλος, αναφορικά με την ανακοίνωση της Θύρας 13, ο ρεπόρτερ σχολίασε το σημείο, που αναφέρει, ουσιαστικά, πως «η Λαμία και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αντιμετωπίζουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά τις ομάδες», αφού επέτρεψαν στους φίλους της ΑΕΚ να πάνε κανονικά στο γήπεδο και μετά είπαν ότι δεν θα επιτρέψουν ξανά οπαδούς άλλων ομάδων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή έκπληξη ζήτησε από τώρα ο Γιοβάνοβιτς - Κίνδυνος για αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟ!

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη: