Παναθηναϊκός: Στο γεγονός ότι οι Πράσινοι δεν δίνουν καμία σημασία στα λεγόμενα περί διαιτησίας και απαντάνε μέσα στον αγωνιστικό χώρο στάθηκε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο γκολ του Παλάσιος με την Λαμία λέγοντας συγκεκριμένα ότι μοιάζει σαν να χει βγει από Playstation.
«Θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό και την προετοιμασία του ματς με τον Άρη. Είναι διαφορετικό να είναι όλοι παρόντες και διαφορετικό να υπάρχουν τόσοι τραυματίες. Σήμερα θα μάθουμε περισσότερα για τον Αϊτόρ, ο Σπόραρ λογικά θα είναι έτοιμος, ο Κώτσιρας το ίδιο. Ο Κουρμπέλης επίσης, όπως και ο Παλάσιος. Πιστεύω ότι θα δούμε στα εξτρέμ βασικό τον Βέρμπιτς. Είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας και σύντομα θα βοηθήσει. Ο Ιωαννίδης θα χρειαστεί κάνα 10ήμερο για να μπει. Ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται με κανένα ρεκόρ και τα γύρω γύρω, αλλά μόνο με το ποδόσφαιρο. Θα επαναλάβω πως είναι ευλογία που έχει τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του.
Ο Παναθηναϊκός απαντάει με ποδόσφαιρο σε όλα όσα γίνονται και λέγονται. Το γκολ του Παλάσιος είναι… βγαλμένο από PlayStation. Άλλαξαν 11 πάσες, μέσα σε 45’’. Είναι υποδειγματικός ο τρόπος που ξεκίνησε το build up, με κλειδί την ενέργεια του Ιωαννίδη. Δεν χάρηκαν πολύ τη νίκη στη Λαμία, αφού οι παίκτες είναι πάρα πολύ στεναχωρημένοι με τον Τρουιγιέ», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης ενώ παράλληλα τόνισε ότι τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Άρης την Κυριακή, αναμένεται να βγουν την Τετάρτη και να… εξαφανιστούν ξανά!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο