Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτες ατάκες από παλαίμαχο ξένο του ΠΑΟΚ - "Μπορώ να βρω Βραζιλιάνους για την ομάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-20 10:35:00

Απίστευτες ατάκες από παλαίμαχο ξένο του ΠΑΟΚ - "Μπορώ να βρω Βραζιλιάνους για την ομάδα"

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες από παλαίμαχο ξένο του ΠΑΟΚ - "Μπορώ να βρω Βραζιλιάνους για την ομάδα"

Φοράω κάθε μέρα το φούτερ με το σήμα του ΠΑΟΚ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ, την Τούμπα και τον κόσμο του. Ήταν πολύ δύσκολο για κάθε αντίπαλο να παίξει στην Τούμπα” είπε μεταξύ άλλων.

ΠΑΟΚ: Ο Λίνο Άλβες Μασιέλ μίλησε από την Βραζιλία στο Sfina.gr. “Φοράω κάθε μέρα το φούτερ με το σήμα του ΠΑΟΚ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ, την Τούμπα και τον κόσμο του. Ήταν πολύ δύσκολο για κάθε αντίπαλο να παίξει στην Τούμπα” είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: “Έχει τελειώσει η συνεργασία μου ως σκάουτερ του ΠΑΟΚ, κράτησε τρία χρόνια. Η κάθε πλευρά επέλεξε τον δρόμο της. Παρόλα αυτά, μπορώ να βρω έναν καινούργιο Λίνο, αν το θέλει ο ΠΑΟΚ. Πάντα, θα είναι ανοιχτή η πόρτα μου για τον ΠΑΟΚ.  

Δεν είναι εύκολο στη Βραζιλία να δω το ελληνικό πρωτάθλημα. Όταν μπορώ βλέπω βίντεο των αγώνων του ΠΑΟΚ. Μαθαίνω νέα της ομάδας από τον Γκαρσία κυρίως με τον οποίο είμαστε πάρα πολύ φίλοι, αλλά και με τον Βιεϊρίνια μιλάμε καμιά φορά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ματς με την Φενέρ εκτός. 

Φιλοδοξώ τον νέο χρόνο να έρθω στη Τούμπα, να δω ένα ματς του ΠΑΟΚ και θα μιλήσω με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ για να διοργανώσουμε ένα φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ και με μία ομάδα φίλων μου Βραζιλιάνων παικτών”.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags