Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη φρενήρη πορεία του στο πρωτάθλημα, με τον Μπερνάρ να συνιστά τον MVP των Πράσινων στο πρόσφατο πέρασμα με διπλό από το... ρινγκ της Λαμίας.

Στο κλαμπ ήταν βέβαιοι πως ο Βραζιλιάνος "μάγος" θα αρχίσει να αποδίδει σε υψηλά στάνταρ, κάτι το οποίο δεν προέκυπτε ως συμπέρασμα από το μεγάλο όνομα που έχει, αλλά από την εικόνα που παρουσίαζε στις προπονήσεις. Ανάλογη βεβαιότητα υπάρχει αντίστοιχα και για τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς!

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν να λένε τα καλύτερα για την παρουσία του Σλοβένου μεσοεπιθετικού στο Κορωπί, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι σύντομα και αυτός θα δείξει, απτά, πόσα πολλά μπορεί να προσφέρει. Με λίγα λόγια, δεν ανησυχούν καν για το αν πέτυχαν με την επιλογή στο πρόσωπό του.

Μην ξεχνάμε, ότι με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που σκόραρε κιόλας, ο Βέρμπιτς δεν έχει ξεκινήσει σε κανένα άλλο ματς βασικός. Λίγο κάποια προβλήματα υγείας, ακόμα περισσότερο φυσικά η απίστευτη αγωνιστική κατάσταση του Αϊτόρ, δεν επέτρεψαν στον Σλοβένο να δείξει τον πραγματικό του εαυτό μέχρι τώρα. Κάτι, που στον Παναθηναϊκό είναι σίγουροι πως θα συμβεί σύντομα.