Super League - ΕΠΟ: Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση ανάμεσα στις ΠΑΕ της Super League και της ΕΠΟ, για την παρουσίαση του πλάνου "Επαγγελματική Διαιτησία" από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ενημερώσει με e-mail της άλλες ΠΑΕ του πρωταθλήματος για αυτό το ραντεβού, όμως οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχαν γνωστοποιήσει ότι δεν θα έδιναν το "παρών".

Κι αυτό, καθώς ναι μεν βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να υπάρξει επαγγελματική διαιτησία αλλά από την άλλη δεν ήταν σύμφωνες ως προς τη διαδικασία που πήγε να γίνει η παρουσίαση, ενώ η ΑΕΚ έχει αντιρρήσεις και ως προς το πρόσωπο του Άγγλου διαιτητή.

Τελικά, περίπου δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα (13.30), οι ομάδες ενημερώθηκαν ότι ακυρώθηκε η συνάντηση, με τους βασικούς λόγους που έγινε αυτό, να είναι δύο:

Πρώτο, οι ομάδες θα ήθελαν πρώτα να ενημερωθούν οι ίδιες για το πλάνο που υπάρχει, και δεύτερον η ΕΠΟ εκτός από το ότι δεν θέλει να ακούει για "επαγγελματική διαιτησία", θεσμικά δεν αναγνωρίζει και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.