Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Οριστική εξέλιξη με Κουρμπέλη για το ματς με τον Άρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-20 13:53:00

Οριστική εξέλιξη με Κουρμπέλη για το ματς με τον Άρη!

Sportdog Team
Οριστική εξέλιξη με Κουρμπέλη για το ματς με τον Άρη!

 Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία ο αρχηγός είχε μπει αποστολή, αλλά είχε προτιμηθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προφυλαχθεί.

Παναθηναϊκός - Άρης: Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα στο Κορωπί και μοιραία έτσι, δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στη Λεωφόρο. Στο τελευταίο ματς με τη Λαμία ο αρχηγός είχε μπει αποστολή, αλλά είχε προτιμηθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προφυλαχθεί.

Την ίδια στιγμή το πρόβλημα του Αϊτόρ δεν είναι σοβαρό και έτσι ο Ισπανός θα είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς με τον Άρη. Ταυτόχρονα, ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και σε δύο ακόμη σημαντικές επιστροφές. Του Άντραζ Σπόραρ και του Γιάννη Κώτσιρα. Αμφότεροι μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και ο Σλοβένος θα επιστρέψει δεδομένα στην ενδεκάδα. Ο Φώτης Ιωαννίδης, επίσης, θα βρίσκεται στην αποστολή φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα.

Ακόμα, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος δεν έχει ούτε εκείνος κάτι σοβαρό και θα παίξει κανονικά με τον Άρη. Το ίδιο ισχύει και με τον Άνταμ Τσέριν. Επομένως, ο έτερος σίγουρος απών πλην του Κουρμπέλη (και μεγάλος άτυχος φυσικά) θα είναι ο Αλέξις Τρουιγιέ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags