Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Παλαίμαχος διαιτητής ρίχνει... πυρά - Ατάκες-φωτιά για το πέναλτι που δεν δόθηκε σε ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-20 23:38:00

Παλαίμαχος διαιτητής ρίχνει... πυρά - Ατάκες-φωτιά για το πέναλτι που δεν δόθηκε σε ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό

Sportdog Team
Παλαίμαχος διαιτητής ρίχνει... πυρά - Ατάκες-φωτιά για το πέναλτι που δεν δόθηκε σε ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος διαιτητής όπου και σχολίασε τις αποφάσεις του Τρεϊμάνις στο ντέρμπι του Δικεφάλου του Βορρά με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Μάλαμας Τεβεκέλης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή ‘’Στη Σέντρα’’ φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής και νυν στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην αισχρή διαιτησία των Τρεϊμάνις και Πινέιρο που αρνήθηκαν πεντακάθαρο πέναλτι στον Δικέφαλο του Βορρά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

‘’Είναι ανεξήγητο πως ένα τόσο καθαρό πέναλτι δεν δόθηκε στον ΠΑΟΚ. Βέβαια, μην ξεχνάμε και το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στον περσινό τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ που αντί για επιθετικό φάουλ, δόθηκε πέναλτι. Ενώ ο διαιτητής ήταν μπροστά στη φάση και έδωσε στην αρχή πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Ολυμπιακού, ξαφνικά τον κάλεσε ο Πινέιρο να δει τη φάση. Δεν ξέρω τι μπορεί να είπαν οι δυο τους, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Τρεϊμάνις να πάρει πίσω την απόφασή του και μην υποδείξει ένα τόσο πεντακάθαρο πέναλτι.

Το VAR δείχνει κάτι περισσότερο απ΄ ότι η τηλεόραση και είναι πιο εύκολο για τον διαιτητή να πάρει απόφαση αφού βλέπει τη φάση από πολλές λήψεις. Ο Μπα κάνει ξεκάθαρο φάουλ στον Ολιβέιρα και ο κανονισμός είναι σαφέστατος. Δεν νομίζω να υπάρχουν κάποιες ποινές στους Τρεϊμάνις και Πινέιρο. Υπάρχουν χειρότεροι από αυτούς γι΄ αυτό θεωρώ ότι δεν θα έχουν κυρώσεις. Πλέον, είναι θέμα Μπένετ αν θα έρθουν ξανά στην Ελλάδα να σφυρίξουν αγώνα. Τουλάχιστον για αρκετό χρονικό διάστημα δεν νομίζω να ξανά οριστούν. Αν δεν υπήρχε ο VAR στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα θα είχε εκτεθεί ο Αυστριακός’’, είπε ο Μάλαμας Τεβεκέλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags