Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, περνώντας με δύο γκολ από την έδρα του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και στρέφοντας πλέον το μυαλό του στην επικείμενη αναμέτρηση της Πέμπτης (27/10) με την Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το θετικό για τον Μίτσελ είναι ότι οι παίκτες του έβγαλαν αντίδραση και δεν επέτρεψαν μεγάλες απειλές από πλευράς Παναιτωλικού, έχοντας σε καλή βραδιά τους Χάμες Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλο, αλλά και τον Ντόι. Ο τελευταίος δείχνει να καθιερώνεται από τον Ισπανό τεχνικό στο πλάι του Σωκράτη και το αυτογκόλ που έβαλε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν φάνηκε να τον επηρεάζει ιδιαίτερα. Ο 19χρονος αμυντικός παίρνει ευκαιρίες συνεχώς από τον Μίτσελ και όλα συνηγορούν ότι θα αποτελέσει την... λίρα εκατό του κόουτς των Πειραιωτών εν όψει της συνέχειας, καθώς κανείς δεν περίμενε να τον δει φέτος στην "ερυθρόλευκη" ενδεκάδα. Δεν τον συγκρίνουν τυχαία με τον... επόμενο Σάμαρη (λόγω θέσης, αφού είναι χαφ κ ας παίζει στόπερ).

Από την άλλη, ο προπονητής του Ολυμπιακού βλέπει τον Χουάνγκ Ιν-Μπέομ να κυριαρχεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ειδικά όταν έχει δίπλα του τον Γιάν Εμβιλά, ωστόσο μία μεταγραφή που έγινε... αργά από τους πρωταθλητές Ελλάδας μοιάζει να είναι και αυτή που θα δώσει περισσότερα σε βάθος χρόνου στην ομάδα. Και αν απορείτε, δεν εννοούμε τον Χάμες Ροντρίγκες!

 

Ο λόγος για τον Πεπ Μπιέλ, ο οποίος ήρθε με... περγαμηνές από την Κοπεγχάγη, όντας αναντικατάστατο στέλεχός της και παρότι δεν έχει εδραιώσει την θέση του στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, δείχνει σε κάθε στιγμή που ακουμπάει την μπάλα ότι ξέρει "καντάρια" μπάλας! Είναι φανερό ότι ο Ισπανός άσος μπορεί να προσφέρει πολλά είτε παίζει ως ελεύθερος πίσω από τον φορ, είτε κυρίως από τα άκρα, όπου συνηθίζει να τον χρησιμοποιεί ο Μίτσελ.

Ο 26χρονος μπορεί να μην βγάζει μάτια μέχρι τώρα με την απόδοσή του, αλλά πρόκειται για παίκτη που είναι μέσα στις φάσεις, κινείται συνεχώς χωρίς την μπάλα, βλέπει γήπεδο και με μία απλή επαφή δύναται να αλλάξει την ιστορία ενός παιχνιδιού. Κάτι που έκανε με εμφατικό τρόπο και κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όταν με μία επαφή, ένα πανέμορφο πλασέ με το αριστερό, έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό και του έστρωσε με... ροδοπέταλα τον δρόμο για το διπλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή που ξεχωρίζει! Αγκαλιές Χάμες-Βαλμπουενά – Ξέσπασμα Μίτσελ, γκάφα Πασχαλάκη