Facebook Pixel Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα: Τι ματσάρα! Έφυγε αλώβητος από τη Νίκαια ο ΠΑΣ Γιάννινα - Το γύρισε από 2-0 σε 2-2! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-23 17:59:00

Τι ματσάρα! Έφυγε αλώβητος από τη Νίκαια ο ΠΑΣ Γιάννινα - Το γύρισε από 2-0 σε 2-2! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι ματσάρα! Έφυγε αλώβητος από τη Νίκαια ο ΠΑΣ Γιάννινα - Το γύρισε από 2-0 σε 2-2! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα τρομερό ματς Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν από ένα βαθμό και από ένα ημίχρονο

Σε ένα συγκλονιστικό ματς Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν 2-2 στην Νίκαια. Πρόκειται για ένα τρομερό ματς, κυρίως ως προς την εξέλιξή του, μιας και ο Ιωνικός προηγήθηκε με 2-0 χάρη στις γκολάρες των Λοβέρα και Άοσμαν στο πρώτο μέρος, ωστόσο ο Βαλεριάνος υπέπεσε σε δύο πέναλτι με τον Εραμούσπε να αναλαμβάνει και τις 2 εκτελέσεις και να ευστοχεί στο δεύτερο μέρος.

Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα... μαχαιριά για τον Ιωνικό, μιας και απώλεσε διαφορά δύο γκολ στον αγώνα και μια τεράστια ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Πλέον η κατάσταση γίνεται αρκετά δύσκολα για τους Νικαιώτες, την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα σώθηκε από... την άσπρη βούλα!

Μετά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ο Ιωνικός παρέμεινε στην τελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς, μετά από 9 αγωνιστικές, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τους 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση.

Το ματς

Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά νευρικές στα πρώτα λεπτά του αγώνα, κάτι που αποτυπώθηκε πλήρως και από τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων! Έδιναν αρκετές μονομαχίες χωρίς να υπάρχει ουσία και να μετουσιώνεται σε κάποια ουσιαστικά φάση.

Αυτό άρχισε να... αλλάζει μετά το πρώτο 20΄, όταν και ο Άοσμαν βρήκε χώρο, βρέθηκε έξω από την περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα και το σουτ του κατέληξε άουτ. Ο Ιωνικός όμως εκμεταλλεύτηκε ένα τρομερό βολέ που έπιασε στο 26΄ ο Λοβέρα, εκτός περιοχής, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους!

 

Ο Ιωνικός μάλιστα βρήκε και δεύτερο γκολ, τρομερό σε εκτέλεση, μιας και στο 31΄ ο Άοσμαν έβαλε φαουλάρα, με

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να βρει λύση στο 36΄και να ξεπεράσει το... σοκ, μιας και στο 36΄ ο Χουτεσιώτης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, ωστόσο ο Εραμούσπε έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε στο ματς τους Κιάκο και Τζίμα, στη θέση των Μπιλμπάο και Ριένστρα. Στο 50΄ ο Ιωνικός παραλίγο να κάνει το 3-0 με το νέο σουτ του Λοβέρα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Παμλίδης στην επόμενη φάση έπιασε μια κεφαλιά με τον Χουτεσιώτη να είναι σε ετοιμότητα.

 

Ο ρυθμός άνοιξε αρκετά και ο Φατινγκά στο 52΄ προσπέρασε 4 αντπάλους του και έδωσε την μπάλα στον Άοσμαν, ο οποίος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Αθανασίου. Και έτσι αντί για το 3-0 σε δύο περιπτώσεις, οι Ηπειρώτες κέρδισαν πέναλτι στο 54΄ για χέρι του Βαλεριάνου, με τον Εραμούσπε να ευστοχεί να κάνει το 2-1 και να αυξάνει την αγωνία για τον αγώνα. Πάνω που ο Ιωνικός προσπαθούσε να ανασυνταχθεί ο Παμλίδης έχασε ένα... άχαστο στο 65΄ και μια τεράστια ευκαιρία για το 2-2. Ο ΠΑΣ ανέβασε ρυθμό και προσπαθούσε να ισοφαρίσει με τον Κιάκο στο 74΄ να στέλνει την κεφαλιά που πήρε άουτ. Η πίεση απέδωσε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, μιας και στο 83΄ ο Βαλεριάνος έκανε και... δεύτερο πέναλτι, με τον Εραμούσπε να κάνει το 2-2 στο 85΄.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Λοβέρα (85’ Μεντόσα), Φαντιγκά, Άοσμαν (79’ Μάσας), Κάνιας, Ελευθεριάδης (59’ Σεμπά), Μάντζης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο (46’ Κιάκος), Ροσέρο, Παμλίδης (75’ Παμλίδης), Εραμούσπε, Ριένστρα (46’ Τζίμας), Μπάλαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags