Facebook Pixel Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην ΑΕΚ - Εκτός αποστολής ξένος άσος - Πάει για έκπληξη ο Αλμέιδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-23 20:28:00

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην ΑΕΚ - Εκτός αποστολής ξένος άσος - Πάει για έκπληξη ο Αλμέιδα

Sportdog Team
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην ΑΕΚ - Εκτός αποστολής ξένος άσος - Πάει για έκπληξη ο Αλμέιδα

Οριστικά χωρίς τον Χατζισαφί η ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ εκτός είναι και οι Μοχαμάντι-Άμραμπατ. Αναλυτικά η αποστολή των «κιτρινόμαυρων».

 

H ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Εχσάν Χατζισαφί στη Λιβαδειά! Κάτι που σημαίνει ότι... πονοκεφαλιάζει ο Αλμέιδα για το ποιον θα χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πέρα από τον Χατζισαφί, νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Μοχαμάντι και ο Αλμέιδα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Βεντάντ Ραντόνια στη βασική ενδεκάδα. 

Από κει και πέρα στα της προπόνησης, οι Άμραμπατ, , Στίβεν Τσούμπερ, Μιλάντ Μοχαμάντι και Τομ Φαν Βέερτ γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ μόνος του προπονήθηκε και ο Εχσάν Χατζισαφί, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό. Η κατάσταση του Ιρανού διεθνή αμυντικού θα επανεκτιμηθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (18.00) εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτοιμος για υπέρβαση ο Μελισσανίδης - Ρεπορτάζ για πρόταση πάνω από 3 εκατ. σε παικταρά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags