Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον τραυματισμό του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Από χθες ήταν γνωστό ότι έχει πειραχθεί ο πρόσθιος χιαστός του κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, ωστόσο έμενε να φανεί αν έχει υποστεί μερική ή ολική ρήξη. Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να κάνουν λόγο για ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Ισπανός εξτρέμ θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι μήνες και έτσι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει το τριφύλλι για το υπόλοιπο της σεζόν. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή αρκετά σημαντικό στο πράσινο ροτέισον και που είχε ήδη πετύχει 8 γκολ. Μάλιστα, πριν το ματς με τον Άρη προσφερόταν στο 1.80 για να βγει πρώτος σκόρερ της Λίγκας, ωστόσο πλέον η επιλογή του δεν είναι καν διαθέσιμη

Ο τραυματισμός του Αϊτόρ έχει φέρει... τούμπα και τις αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ, μιας και πλέον τα πρώτα φαβορί είναι οι Σπόραρ και Μπακαμπού που κοστολογούνται στο 4.00, ενώ ακολουθούν οι Καρέλης και Λιβάι Γκαρσία στο 9.00 και ο Αραούχο στο 9.50. Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον έχει και η επιλογή του Ολιβέιρα στο 25.00.