Παναθηναϊκός: Το δύσκολο δρόμο του χειρουργείου θα ακολουθήσει σύντομα ο Αϊτόρ, ο οποίος μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη στο ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο, ετοιμάζεται για ένα δύσκολο εξάμηνο αποκατάστασης. Ένα εξάμηνο, πάντως, στη διάρκεια του οποίου η ομάδα θα σταθεί καθολικά δίπλα του.

Αυτομάτως, ο Καταλανός μεσοεπιθετικός θα χάσει φυσικά και το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Μιας σεζόν, της οποίας δεν ήταν απλός ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Μακράν του δεύτερου.

Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε, πως ό,τι συνέβη δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο την επιθυμία του Παναθηναϊκού να κρατήσει τον Αϊτόρ στα πράσινα, με νέο συμβόλαιο αυξημένων (κατά πολύ) αποδοχών. Μάλιστα θα επιφέρει ακόμα μεγαλύτερο "δέσιμο" ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και το κλαμπ, το να δώσουν τα χέρια σε ένα τόσο δύσκολο διάστημα για τον ίδιο τον αθλητή. Με λίγα λόγια, οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα γίνουν ανεξαρτήτως της κατάστασης με τον τραυματισμό του Αϊτόρ. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, θα γίνουν πιο άμεσα απ' ότι αναμενόταν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε παικταρά ο Παναθηναϊκός και κλείνει στόματα - Κάτι ήξερε ο Γιοβάνοβιτς!