Παναθηναϊκός - Άρης: Αρνητικός πρωταγωνιστής για τον Άρη ήταν στη Λεωφόρο ο... μεγαλομέτοχός του, καθώς όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, φεύγοντας από τον πάγκο της ομάδας του γύρισε προς την εξέδρα και έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους φιλάθλους! Κάτι, που είδαν όσοι βρέθηκαν δια ζώσης στο γήπεδο. Υπήρχε όμως και άλλο ενδιαφέρον σκηνικό με τον πρόεδρο των Κίτρινων.

Στο 67ο λεπτό ο Παλάσιος έστρωσε την μπάλα, ο Μπερνάρ σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα! Το VAR όμως έστειλε τον διαιτητή σε onfiled review και αφού ο ίδιος τσέκαρε το τι ακριβώς συνέβη, αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ του Παναθηναϊκού.

Η απόφασή του ήταν τουλάχιστον αμφισβητούμενη, καθώς το επιθετικό φάουλ του Βέρμπιτς στον Ετέμπο που "είδε" ο Μαυροβούνιος έμοιαζε στην πράξη... ανύπαρκτο! Το ακόμα χειρότερο στη συγκεκριμένη φάση, είναι ότι ο Καρυπίδης ζήτησε φάουλ του Παλάσιος για σπρώξιμο στον αέρα στον Μαζικού. Ούτε ο ιδιοκτήτης του Άρη, δηλαδή, δεν αξίωσε φάουλ του Βέρμπιτς στον Ετέμπο, το οποίο ανακάλυψε τελικά ο Μαυροβούνιος ρέφερι και ο VAR.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΜΑΔΑ για πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Μαρτίνς ο Γιοβάνοβιτς - Ο παίκτης-μεταγραφή που θα καλύψει τον Αϊτόρ