Παναθηναϊκός: Στις 19 Οκτωβρίου σε ρεπορτάζ του Sportdog για τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, αναφέραμε μεταξύ άλλων τα εξής: "Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν να λένε τα καλύτερα για την παρουσία του Σλοβένου μεσοεπιθετικού στο Κορωπί, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι σύντομα και αυτός θα δείξει, απτά, πόσα πολλά μπορεί να προσφέρει. Με λίγα λόγια, δεν ανησυχούν καν για το αν πέτυχαν με την επιλογή στο πρόσωπό του".

Απέναντι στον Άρη, λοιπόν, ο Βέρμπιτς ήταν ο καλύτερος (μαζί με τον Σένκεφελντ) παίκτης του Παναθηναϊκού στο γήπεδο. Ο Σπόραρ μπορεί να ήταν ο "χρυσός" σκόρερ με την κεφαλιά στο 92', ο συμπατριώτης του όμως πέρα από την ασίστ στη φάση, είχε και μία εξαιρετική παρουσία συνολικά σε όλο το παιχνίδι. Δικές του ήταν, άλλωστε, οι δύο μεγάλες φάσεις με το γυριστό στο πρώτο μέρος και την κεφαλιά από κόρνερ του Μπερνάρ στο δεύτερο.

Ο Σλοβένος εξτρέμ είναι ποδοσφαιριστής με τεράστια κλάση. Μπορεί να χρειάστηκε λίγο παραπάνω χρόνο για να βγάλει πράγματα μες στο χορτάρι, αλλά η πραγματικότητα είναι πως όποτε έχει ξεκινήσει βασικός φέτος, έχει αποδειχθεί καθοριστικός. 

Με τον Λεβαδειακό επίσης στη Λεωφόρο άρχισε στην 11άδα, σκόραρε το γκολ της νίκης με κεφαλιά. Με τον Άρη ήταν και πάλι ενδεκαδάτος, είχε την ασίστ με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις για το 1-0 του Σπόραρ. Δεν τα λες και αμελητέα όλα αυτά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρίσκει λύση ο Γιοβάνοβιτς: Έτσι καλύπτεται η απώλεια του Αϊτόρ - Το είχε... προβλέψει από καλοκαίρι