Facebook Pixel ΑΕΚ: Το... υπερόπλο στα χέρια του Αλμέιδα - Αυτός κάνει την διαφορά φέτος στην ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-26 12:23:00

Το... υπερόπλο στα χέρια του Αλμέιδα - Αυτός κάνει την διαφορά φέτος στην ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Το... υπερόπλο στα χέρια του Αλμέιδα - Αυτός κάνει την διαφορά φέτος στην ΑΕΚ!

Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση κάνοντας... αθόρυβη δουλειά.

Η ΑΕΚ έχει την τυχή φέτος να έχει διαμορφώσει ένα αρκετά καλό και πλήρες ρόστερ, απόρροια του γεγονότος ότι το καλοκαίρι έγιναν σωστές και μετρημένες κινήσεις σε θέσεις που πονούσε το κλαμπ.

Πάντως, θα λέγαμε ότι η πιο... κομβική κίνηση ήταν αυτή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από τις μεταγραφές, μιας και από... κινήσεις γενικότερα η κίνηση ματ ήταν η αλλαγή θέσης του Λιβάι Γκαρσία και η σταθεροποίηση του στη θέση του στράικερ.

Όσον αφορά στον Σέρβο χαφ, καταρχάς η ΑΕΚ τον... πήρε από τον βασικό της ανταγωνιστή για το πρωτάθλημα, στερώντας αυτομάτως ένα υπερόπλο από τα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Τελευταία κίνηση... ματ του Γκατσίνοβιτς ήταν η ασίστ στο γκολ του Λιβάι στην έδρα του Λεβαδειακού, ενός γκολ που ξεκλείδωσε την άμυνα της συγκεκριμένης ομάδας και άνοιξε τον δρόμο για το διπλό. Γενικά ο Σέρβος έχει ήδη 2 γκολ και 3 ασίστ σε 8 αγώνες πρωταθλήματος και έχει παίξει σε όλα τα ματς με εξαίρεση αυτό με τον Βόλο, ως βασικός.

Γενικότερα, είναι ο κατάλληλος παίκτης για το παιχνίδι που θέλει ο Αλμέιδα και έχει τρομερή επαφή με την μπάλα, ξέρει να παίζει στον κλειστό χώρο και οι μπαλιές του ξεκλειδώνουν τις αντίπαλες άμυνες. Οπότε θα λέγαμε ότι ο έμπειρος κόουτς έχει ένα... υπερόπλο στα χέρια του, που ξέρει πως μπορεί να τον αξιοποιεί και να παίρνει το μέγιστο από τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags