Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ανεβάζει ταχύτητα τον Ολυμπιακό ο... Καντέ - Τρομερή πίεση και ένταση - Ρόλο κλειδί στη Λεωφόρο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-26 12:36:00

"Ανεβάζει ταχύτητα τον Ολυμπιακό ο... Καντέ - Τρομερή πίεση και ένταση - Ρόλο κλειδί στη Λεωφόρο"

του Γιώργου Κτενά
"Ανεβάζει ταχύτητα τον Ολυμπιακό ο... Καντέ - Τρομερή πίεση και ένταση - Ρόλο κλειδί στη Λεωφόρο"

Ο παίκτης που ετοιμάζει ο Μίτσελ και οι πρώτες εικόνες που εντυπωσιάζουν! Το Sportdog.gr παρουσιάζει την εμφάνιση του Σαμασέκου στο Αγρίνιο, τα όσα έδειξε στο γήπεδο και όσα περιμένουν από αυτόν προσεχώς στο Λιμάνι.
 

Ολυμπιακός: Με πολύ καλά λόγια αναφέρθηκε στην παρουσία του Ντιαντιέ Σαμασέκου, στο παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Παναιτωλικό, ο Αλέξανδρος Κουτσιούμπας.

Ο καλός συνάδελφος από το Αγρίνιο, που είδε από το γήπεδο τον άσο των Ερυθρόλευκων, αναφέρθηκε στα καλά του στοιχεία, σε όλα όσα θα δώσει στο παιχνίδι τού Ολυμπιακού αλλά και με ποιους συμπαίκτες του ταιριάζει στην 11άδα των πρωταθλητών. 

"Μαρκάρει, πιέζει συνεχώς - Αθλητικός, γρήγορος, με κάθετη μπαλιά - Επικίνδυνος στα στημένα"

Αλέξανδρε, στον Ολυμπιακό υπάρχει ενθουσιασμός για την παρουσία του Σαμασέκου στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. εσύ πώς τον είδες;

"Ο Σαμασέκου είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη χρηματιστηριακή αξία για τα ελληνικά δεδομένα, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό μπήκε στο 71ο λεπτό, δεν αγωνίστηκε πολύ για να μπορεί να κριθεί, ωστόσο από την είσοδό του και μετά έβγαλε διάθεση να βοηθήσει την ομάδα και ήταν χρήσιμος".

Ποια είναι τα στοιχεία που έδωσε και μπορεί να δώσει στη συνέχεια στο παιχνίδι του Ολυμπιακού;

"Ο Σαμασέκου μπορεί να μαρκάρει, να πιέζει συνέχεια, είναι αθλητικός, γρήγορος και διαθέτει καλή κάθετη μπαλιά. Το ζητούμενο είναι να βρει ρυθμό, ένας πραγματικά υποσχόμενος παίκτης με τρομερή αθλητικότητα. Επίσης, είναι επικίνδυνος στα στημένα, μπορεί να πάρει εύκολα την κεφαλιά".

"Δεν ταιριάζει με Εμβιλά - Με Χουάνγκ ή Κούντε στα χαφ - Θυμίζει Καντέ"

Υπάρχει η εντύπωση ότι όταν είναι 100% έτοιμος, μπορεί η 11άδα να αρχίζει από εκείνον - Με παράλληλη μετατόπιση του Εμβιλά στην άμυνα. Με ποιον θεωρείς ότι ταιριάζει στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Είναι αμυντικός παίκτης, στα χαφ δεν  μπορεί να ταιριάξει με τον Εμβιλά, δεν μπορεί να παίξει με δύο εξάρια. Αν μετατοπιστεί ο Εμβιλά στην άμυνα, τότε ο Σαμασέκου μπορεί να συνυπάρξει στα χαφ με Χουάνγκ ή Κούντε. Ωστόσο σε αγώνα όπως στη Λεωφόρο, αν ο Μίτσελ πάει σε ένα πιο αμυντικό σχήμα, τότε ίσως μπορεί και να παίξει με δύο εξάρια και να δούμε Εμβιλά - Σαμασέκου μαζί στα χαφ. Μόνο σε περίπτωση που πάει σε ένα πιο αμυντικό σύστημα. Όταν η ομάδα βρει ρυθμό ένας απ' τους δύο θα ξεκινάει στο "6" με τον Χουάνγκ στο "8"".

Μπορεί να είναι ο παίκτης που θα δώσει (και λόγω θέσης/ενέργειας/δυναμισμού) το πουσάρισμα που χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να πάρει ξανά μπρος;

"Φυσικά και μπορεί να δώσει πουσάρισμα στον Ολυμπιακό, η ομάδα θα γίνει πιο γρήγορη με την παρουσία του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θυμίζει Καντέ, με τρομερή πίεση και ένταση στο παιχνίδι του. Όταν θα είναι στο 100 ℅, ο Ολυμπιακός θα κερδίσει πολλά από την παρουσία του".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Μήτρογλου για Ολυμπιακό! Μηχανή του γκολ... τριών εκατομμυρίων - Ίδιο καθεστώς με Ντουρμάζ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags