Ο Παναθηναϊκός γέμισε από σοβαρές αγωνιστικές «πληγές» το τελευταίο δεκαήμερο, με τρεις ρήξεις πρόσθιων χιαστών σε μέλη της πρώτης ομάδας, καθώς μετά τους Αλεξί Τρουιγιέ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, «έχασε» για τους επόμενους έξι μήνες και τον νεαρό Λεάντρο Φρόκου, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο, στον αγώνα της Τετάρτης (26/10) με την Τρέντσιν για τον 2ο γύρο του Youth League.

Η μαγνητική που έκανε ο 19χρονος μέσος το βράδυ της Τετάρτης, επιβεβαίωσε τη ζημιά στο πόδι του 19χρονου μέσου, ο οποίος βλέπει την εφετινή σεζόν να τελειώνει άδοξα, σε μια περίοδο που είχε αρχίσει να βρίσκει σταδιακά θέση στο rotation της ομάδας. 

Απ’ την πλευρά της η διοίκηση, αλλά κι όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού, είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα στον νεαρό άσο. Με τους διοικούντες να προτίθενται να κάνουν ακριβώς ό,τι θα πράξουν και στην περίπτωση του Αϊτόρ. Με το που ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες με την επέμβαση που θα κάνει ο νεαρός άσος, τις επόμενες ημέρες, θα κληθεί για να επεκτείνει το συμβόλαιό του για άλλα δύο ή τρία χρόνια.

Το τρέχον συμβόλαιο που υπέγραψε ο Φρόκου τον Οκτώβριο του 2021 λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο, ο νεαρός μέσος είχε ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη όλης της ομάδας πολύ πριν τραυματιστεί. Κι αυτό που προτίθεται να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να του δείξει εμπράκτως, πως είναι στο πλευρό του, σ’ αυτή την πολύ δύσκολη φάση της καριέρας του και θα τον περιμένει να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα.