Facebook Pixel Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ: Πήραν θέση οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ για την τιμή σε Μαύρο από την ΠΑΕ - Τι αναφέρουν
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-28 21:39:00

Πήραν θέση οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ για την τιμή σε Μαύρο από την ΠΑΕ - Τι αναφέρουν

Sportdog Team
Πήραν θέση οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ για την τιμή σε Μαύρο από την ΠΑΕ - Τι αναφέρουν

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης πήρε τον τίτλο του Αιώνιου Πρεσβευτή της Ένωσης και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ομάδας πήρε θέση πάνω στο θέμα αναφέροντας ότι πρόκειται για τιμή προς όλους τους πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ: Ανακοίνωση εξέδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ένωσης με αφορμή τον τίτλο του Αιώνιου Πρεσβευτή που έδωσε η ΠΑΕ στον Θωμά Μαύρο αναφέροντας ότι πρόκειται για τιμή προς όλους τους πρώην παίκτες του συλλόγου.

"Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εύχεται χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες επί τη ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να συγχαρούμε τον Θωμά Μαύρο για τον τίτλο του Αιώνιου Πρεσβευτή της ΑΕΚ, ο οποίος του απονεμήθηκε χθες από την διοίκηση της ομάδας μας. Ο αγαπημένος φίλος και συμπαίκτης Θωμάς Μαύρος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά κεφάλαια της ΑΕΚ και ένα από τα πιο διακεκριμένα μέλη του Συνδέσμου μας. Η τιμή που του έγινε, είναι τιμή και για όλους εμάς", αναφέρει ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μετάνιωσε ο Αλμέιδα; Αυτόν έδιωξε από την ΑΕΚ και βγάζει μάτια στη νέα ομάδα! Δείτε ποιος είναι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags