Άρης: Όπως έγινε γνωστό από χθες ο Νικολά Ενκουλού βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής Καμερούν για το παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Συνολικά περίπου 35 παίκτες έχουν ενημερωθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ριγκομπέρτ Σονγκ.

Όλοι θα συμμετάσχουν στο καμπ προετοιμασίας της εθνικής Καμερούν από τις 14 Νοεμβρίου, με τον έμπειρο αμυντικό του Άρη να έχει καλές πιθανότητες να είναι και στην τελική αποστολή. Αν τελικά συμβεί αυτό, τότε θα έχουν οικονομικό όφελος και οι Κιτρινόμαυροι. Πιο συγκεκριμένα, όπως έχει προβλεφθεί από τη FIFA, κάθε ομάδα για κάθε παίκτη της θα πάρει 256.000 ευρώ μέχρι να ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων. Ποσό που καλύπτει τις ημέρες προετοιμασίας, αλλά και των αγώνων. Από εκεί και πέρα, αν το Καμερούν περάσει στην επόμενη φάση, τότε κάθε μέρα παρουσίας του Ενκουλού στο Κατάρ θα… κοστολογείται 10.000 ευρώ.

Το Καμερούν ξεκινάει στο Μουντιάλ εναντίον της Ελβετίας στις 24 Νοεμβρίου, ενώ θα δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας με Παναμά και Τζαμάικα και σ’ αυτά θα κριθεί το τελικό ρόστερ των 26 παικτών.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωση-κράξιμο από την ΠΑΕ Άρης - "Οργανωμένη ληστεία" - Το μαχαίρι στα δόντια o Καρυπίδης