Αποθεωτικά σχόλια διατύπωσε ο Τάσος Νικολογιάννης για την επικράτηση του Παναθηναϊκού στον Βόλο. Το 5-1 στο Πανθεσσαλικό ξετρέλανε τον κορυφαίο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού, ο οποίος ξεχώρισε την παρουσία του Παλάσιος.
Ο συνάδελφος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήταν σαρωτικός, σχολιάζοντας πως είναι «η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα μακράν της δεύτερης», ενώ στάθηκε και στη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου του «τριφυλλιού», σε ένα ματς-γιορτή, όπως εξελίχθηκε για τους «πράσινους».
Πρόσθεσε, δε, για τα δύο γκολ του Παλάσιος ότι ήταν «άρρωστα», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Παίζει εδώ και καιρό με ενοχλήσεις, αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ούτε από κλοτσιές ούτε από τίποτα».
Και έκλεισε, σημειώνοντας πως «στις αστειότητες περί σπρωξίματος από τη διαιτησία, ο Παναθηναϊκός απαντάει μέσα στο γήπεδο, όπως έκανε και σήμερα».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο