Facebook Pixel Super League: Από Ελλάδα ο Νο1 στόχος του Μπέου για αντι-Φερνάντες - "Πλακώθηκε" με Σπανό και εξέδρα ο Άοσμαν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-30 16:44:00

Από Ελλάδα ο Νο1 στόχος του Μπέου για αντι-Φερνάντες - "Πλακώθηκε" με Σπανό και εξέδρα ο Άοσμαν!

GOALάρες by Εvaggelistis
Από Ελλάδα ο Νο1 στόχος του Μπέου για αντι-Φερνάντες - "Πλακώθηκε" με Σπανό και εξέδρα ο Άοσμαν!

Τα απίστευτα σκηνικά στη Νεάπολη και η νέα μεταγραφή του Αχιλλέα! Το Sportdog.gr αποκαλύπτει τα όσα συμβαίνουν στον Ιωνικό τις τελευταίες ώρες με ένα από τα αστέρια της ομάδας, αλλά και την παρασκηνιακή σύνδεση της υπόθεσής του με τον Βόλο ενόψει Γενάρη.

Super League: Η θριαμβευτική 5άρα του Παναθηναϊκού στον Βόλο πέρασε σε ... πέμπτη μοίρα τα σαββατιάτικα... γεγονότα στην Νίκαια, με πρωταγωνιστή τον Αίας Άοσμαν. Ο Σύριος άσος κτύπησε κόκκινο στο μυαλό του όταν ο κόουτς Σπανός τον έκανε αλλαγή στο 55'  για να ακολουθήσει ένας ... ΧΑΜΌΣ!

>>> Ο Άοσμαν πρώτα και σε ... κοινή θέα τα χώνει στον προπονητή του και μετά ανοίγει διάλογο με την... εξέδρα επειδή τον κατσάδιασε για την αντίδρασή του αυτή...

>>> Εκεί ... άναψαν τα αίματα και η κατάσταση ξέφυγε,  με τον ποδοσφαιριστή να φέρεται πως έβρισε τους οπαδούς (κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο πως...έφτυσε κιόλας)!

>>> Μιλάμε για το υψηλότερο φετινό συμβόλαιο στον Ιωνικό (το ακριβές ύψος του διχάζει μεταξύ 240.000 και 200.000 ευρώτον χρόνο)...

>>> ... για τον δεύτερο ακριβότερο του ρόστερ (1.200.000 ένατι 2.000.000 του Λοβέρα)...

>>> ... για παίκτη που ήταν στους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ της περσινής Super League, ο οποίος μάλιστα  έκανε γκέλ σε αρκετές απο την Big 5...

>>> ... και ο οποίος στην αρχή του καλοκαιριού υπέγραψε με plus 300.000 τον χρόνο στην Αντάνα Ντεμίρσπορ (την ομάδα που πήγαν και οι Εντιαγέ/Ονιεκούρου, η πρώην του Μπαλοτέλι και δεύτερη στην Τουρκία) αλλά μετά από ένα μήνα του την ...βάρεσε, έλυσε το συμβόλαιο του και 18 Αυγούστου επέστρεψε ... πανηγυρικά στην Νίκαια!

>>> Ο φετινός Άοσμαν είναι... μετριότητα, σε έναν όμως, κακό Ιωνικό. Ο 28χρονος Σύριος δημιουργικός χαφ μετράει 8 ματς/1/γκολ/2 ασιστ. Ο περσινός συνολικός απολογισμός του εντυπωσιακός, μαζί με τις εμφανίσεις του: 8 γκολ/11 ασίστ σε 31 ματς.

>>> Kόντρα στον Παναιτωλικό ο Άοσμαν για 45 λεπτά, στο πρώτο ημίχρονο, ήταν καλός. Θύμισε τον... Άοσμάν! Ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ιωνικού, με διάθεση, με τρεξίματα, με σωστές επιλογές επιθετικά...

>>> Όταν παίκτης που έχει τέτοια απόδοση και με το ταπεραμέντο του Άοσμαν, βλέπει να γίνεται αλλαγή μόλις στο 55' και με το γενικότερο κλίμα στον Ιωνικό να μην είναι καλό, εκνευρίζεται και...ξεσπάει χάνοντας το όποιο δίκιο του ( όσον αφορά στην λανθασμένη επιλογή του κόουτς Σπανού) και κυρίως κάνοντας κακό, προκαλώντας αναταραχή, στην ίδια του την ομάδα! Η ενέργεια του Άοσμαν ήταν απαράδεκτη και ...εις διπλούν!

>>> Ο Άοσμαν είναι πλέον ανεπιθύμητος, αν κρίνουμε κι από τις αντιδράσεις των οπαδών (και όχι μόνο) στα social media. Ενδεικτικά δεν τον αναφέρουν καν με το όνομά του αλλά ως "ο κύριος 77" ενώ ζητάνε από την διοίκηση... "να τον στείλετε στον 666"!!!

>>> Ας αφήσω το... δένδρο και πάμε στο δάσος. Η ομάδα πάλι δεν νίκησε, παρότι προηγήθηκε ξανά... Η βαθμολογική θέση του Ιωνικού, το οτι παραμένει κολλημένος στην ουρά, δείχνει πως δεν είναι διαχειρίσιμα... Ο κόουτς Σπανός φαίνεται να έχει...χάσει την μπάλα ενώ δεν υπάρχει και ο περσινός πετυχημένος τεχνικός διευθυντής Γιάννης Ξανθόπουλος να ...βάλει πλάτη (για κάποιους λόγους παραιτήθηκε στην αρχή της σεζόν). Και οι παίκτες  στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων μένουν από δυνάμεις και δεν μπορούν να αντιδράσουν!!

>>> Για να επιστρέψω στο "θέμα Άοσμαν", όπως λέει η έμπειρη πλευρά της ελληνικής πιάτσας agents, "θα έχουμε πολλά επεισόδια"! Και γιατί έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Ιωνικό αλλά και επειδή... "αυτός είναι Σύριος και όχι Βαλεριάνος"!!!

>>> Όσον αφορά στον Σπανό, μπορεί να είναι σε... κίνδυνο αλλά ο πάγκος του αντέχει ακόμη. Κάτι τα 2 άκυρα του Γρηγορίου στις ισάριθμες προτάσεις που δέχτηκε, κάτι ο αρνητικός Χάβος στην βολιδοσκόπηση που του έγινε κάτι και ότι ο Σπανός είναι πολύ οικονομικός στην αμοιβή του, παίζουν τον ρόλο τους και κάνουν το... μπέρδεμα μεγάλο!!

>>>  Πάμε τώρα και  στο μεταγραφικό υπόβαθρο που μπορεί να προκύψει απο την (μη) εξέλιξη της καριέρας του Άοσμαν στην Νίκαια. Παικτικά αρέσει απο πέρσι  πολύ στον... Αχιλλέα Μπέο και "ταιριάζει" στην ομάδα του. Θυμίζω, επίσης, ότι ο Σύριος έπαιξε δυνατά (και) για τον Βόλο, πριν κλείσει στην Ντεμίρσπορ ενώ το... κανάλι υπάρχει και είναι ακόμη ανοικτό!

>>> Ο Ελληνο-Φιλανδός ατζέντης του Άοσμαν,Ντανιέλ Μινοβγίδης, στην Super League κάνει δουλειές με τον Βόλο του Μπέο. Πελάτες του εκεί οι δυο τερματοφύλακες, Κλέιμαν και Παπαδόπουλος, ο δεξιός μπακ Άλχο ενώ πέρσι είχε πάει kai τον εξτρεμ Ρεγκατίν!

>>> Συν το ότι ο Βόλος τον Γενάρη θα στείλει τον Πάολο Φερνάντες στην ΑΕΚ και θα πρέπει να τον αντικαταστήσει επαξίως!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Μολέντο στην Ελλάδα - Υπογράφει σε μεγάλη ελληνική ομάδα - "Τρέλα" του προέδρου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags