Facebook Pixel Ματίας Αλμέιδα: Τρελαμένος με την ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Ατάκες... φωτιά για κόσμο και παίτκες (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-30 21:46:00

Τρελαμένος με την ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Ατάκες... φωτιά για κόσμο και παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρελαμένος με την ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Ατάκες... φωτιά για κόσμο και παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ένωση ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και με Αργεντίνο τεχνικό να είναι ενθουσιασμένος με την εικόνα της ομάδας του όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ματίας Αλμέιδα: Θριαμβεύτρια του ντέρμπι των Δικεφάλων ήταν η ΑΕΚ, που επιβλήθηκε με 2-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Αργεντίνο τεχνικό της Ένωσης, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, να τονίζει ότι είναι πλήρως ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας, ενώ έκανε αναφορά και στον κόσμο.

Τι του άρεσε περισσότερο από την ομάδα του: «Μου άρεσαν τα πάντα. Το πώς οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι μαχητές».

Για τη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες της ΑΕΚ: «Αυτό είναι η συνέπεια της ομαδικής δουλείας που γίνεται. Παίξαμε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο που ξέρει πώς να παίζει ποδόσφαιρο και ξέραμε πως να το χειριστούμε»

Για την ατμόσφαιρα: «Συγκινούμαι, μου έρχεται όρεξη να μπω να παίξω έστω για ένα λεπτό! Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτή την τόσο μεγάλη ομάδα, με αυτό τον φανταστικό κόσμο», είπε ο Ματίας Αλμέιδα.
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags