Ο Παναθηναϊκός στάθηκε αρκετά άτυχος στην αναμέτρηση με τον Άρη, παρά το γεγονός πως κέρδισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μιας και έχασε για τουλάχιστον έξι μήνες τον Αϊτόρ.

Παρόλα αυτά οι πράσινοι φέτος έχουν και βάθος και βρίσκονται σε καλά προπονητικά χέρια, σε τέτοιο βαθμό που και ο ίδιος ο Αϊτόρ ελπίζει οι συμπαίκτες του να διατηρήσουν το... πράσινο τραίνο στις ράγες του, ότι έκανε δηλαδή και ο ίδιος τις 8 πρώτες αγωνιστικές.

Πάντως ο πλουραλισμός των πράσινων είναι τέτοιος που είχαν κάνει το 7/7 στο πρωτάθλημα μέχρι και το ματς με τον Αστέρα δηλαδή έχοντας πάρει μόλις 1 γκολ και καμία ασίστ μέχρι εκείνο το σημείο από τον Παλάσιος.

Τον καλύτερο δηλαδή ποδοσφαιριστή της ομάδας στο πρώτο μισό του 2022! Πλέον, ο Παλάσιος δείχνει έτοιμος να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησει ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, μιας και στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μετράει 3 γκολ, εκ των οποίων τα δύο με τον Βόλο που ξεκλείδωσαν την άμυνα της ομάδας από τη Μαγνησία.

Εξάλλου, κανένας δεν είχε αμφιβάλλει για την ποιότητα του και ήταν δεδομένο πως οι καλές του εμφανίσεις θα μετουσιώνονταν και σε γκολ. Ούτως ή άλλως πλέον είναι ο 2ος σκόρερ στο πρωτάθλημα, μαζί με τον Σπόραρ, μιας και οι δύο έχουν βάλει 4 γκολ, ενώ ο Αϊτόρ παραμένει μέχρι... νεωτέρας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος με 8 γκολ.