ΑΕΚ: Γιώργος Αθανασιάδης και Λιβάι Γκαρσία βρέθηκαν στην εκδήλωση για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της Ένωσης με τον ΟΠΑΠ όπου αναφέρθηκαν στην κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να τονίζει ότι όλοι είναι οικογένεια, ενώ ο επιθετικός από το Τρινιντάντ τόνισε ότι χρωστάει... τρεις καφέδες στον Ελίασον λόγω των ασίστ που του έχει δώσει.

«Υπάρχει, πλέον, οικογένεια στην ΑΕΚ και θετικό κλίμα στα αποδυτήρια γι' αυτό και η πορεία τόσο της ομάδας όσο και η δική μου είναι θετική», επισήμανε ο διεθνής πορτιέρε.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με τον Στάνκοβιτς, ο Αθανασιάδης ανέφερε ότι «έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον Τσίτσαν και με τα άλλα παιδιά». 

«Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και καλό κλίμα, είναι κάτι που βγάζουμε και στο γήπεδο. Το γήπεδο βοηθάει πάρα πολύ, πλέον παίζουμε σπίτι μας», ήταν ακόμη μία ατάκα του έμπειρου κίπερ.

«Πόσους καφέδες χρωστά στον Ελίασον;», ήταν η ερώτηση που του τέθηκε με τον Λιβάι να απαντά: «Όσες ασίστ, οπότε είμαι στους 3». Ο Λιβάι αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Αραούχο υποστηρίζοντας «είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία όταν ήμουν στο δεξί άκρο, οπότε τώρα είναι λίγο πιο εύκολο, είμαστε λίγο πιο κοντά, οπότε μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Ο Σέρχιο είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής».

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται την πιθανότητα να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, ο Γκαρσία επισήμανε: «Για να είμαι ειλικρινής δεν έχει περάσει από το μυαλό μου, αυτό που σίγουρα έχει περάσει από το μυαλό μου είναι η ομάδα να φεύγει σε κάθε αγώνα με τους 3 βαθμούς».

Ενώ για την αίσθηση που έχει για τη νέα του θέση υπογράμμισε: «Είναι ένα εξαιρετικό συναίσθημα, άλλαξα τη θέση μου γιατί το ήθελε ο προπονητής, εγώ αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, ελπίζω να το συνεχίσω έτσι και το διασκεδάζω. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Όσο για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ υπογράμμισε: «Αισθανόμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, το να είναι ο ΟΠΑΠ στο πλευρό μας και να μας στηρίζει άλλη μια χρονιά είναι πάρα πολύ σημαντικό και το γήπεδο έχει την ονομασία OPAP Arena οπότε θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τη στήριξή του και τη στήριξή του στην κοινωνία», είπε ο Λιβάι Γκαρσία.