Facebook Pixel Ολυμπιακός - Super League: "Καρφάρα" Καραπαπά - "Απίθανοι στην ΕΠΟ - Γιατί ήρθες εδώ;" - Συμφώνησε και ο Κομπότης
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-01 19:18:00

"Καρφάρα" Καραπαπά - "Απίθανοι στην ΕΠΟ - Γιατί ήρθες εδώ;" - Συμφώνησε και ο Κομπότης

Sportdog Team
"Καρφάρα" Καραπαπά - "Απίθανοι στην ΕΠΟ - Γιατί ήρθες εδώ;" - Συμφώνησε και ο Κομπότης

Διάλογοι-φωτιά στο Δ.Σ. της Super League! Για ποιον άφησε αιχμές ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και τι συμπλήρωσε ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού.

Ολυμπιακός - Super League: Ο Κώστας Καραπαπάς έβαλε στο στόχαστρο τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ, Γιώργο Χατζησαρόγλου, ο οποίος έδωσε το "παρών" στο Δ.Σ. της Super League, ωστόσο τόνισε πως δεν γνωρίζει τις θέσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, ενόψει της αυριανή (2/11) Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας.

«Αφού μας λες δεν ξέρεις τι θα κάνει ο Μπαλτάκος αύριο στη Γενική Συνέλευση, εδώ γιατί ήρθες;» ρώτησε τον Γιώργο Χατζησαρόγλου. «Αν δεν εκπροσωπείς την ΕΠΟ και αν ο Μπαλτάκος δεν σας ενημερώνει για τίποτα, τότε ποιό το νόημα της παρουσίας σου εδώ;» συμπλήρωσε ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

«Και τέλος πάντων επειδή οι απίθανοι της ΕΠΟ είναι ικανοί για το χειρότερο εμείς εδώ να είμαστε ξεκάθαροι. Είμαστε όλοι σύμφωνοι οτι πρέπει να τηρηθεί το 1% όπως προβλέπει ο νόμος. Είναι κανείς που θέλει να διαφωνήσει; Ας το πει τώρα…» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Εκτός αν υπάρχει κανείς που θέλει να πληρώνει στην ΕΠΟ το υπόλοιπο 4%» συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" στον Ολυμπιακό μετά τη Λεωφόρο - Ο επόμενος μετά τον Λαλά - "Καμπανάκι" για Έλληνα άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags