Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μεγάλη μεταγραφή για Έλληνα άσο - "Έγκλημα" από Ολυμπιακό και ΑΕΚ - Πάνω από τρία εκατομμύρια!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-02 10:00:00

Μεγάλη μεταγραφή για Έλληνα άσο - "Έγκλημα" από Ολυμπιακό και ΑΕΚ - Πάνω από τρία εκατομμύρια!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μεγάλη μεταγραφή για Έλληνα άσο - "Έγκλημα" από Ολυμπιακό και ΑΕΚ - Πάνω από τρία εκατομμύρια!

Θα μπορούσε να είναι βασικός στόπερ στους Big-4 όμως τον απέρριψαν! Ποιος είναι ο κεντρικός αμυντικός που... έσωσε την καριέρα του στην Τουρκία και τώρα ετοιμάζεται να αλλάξει ομάδα ή να πάρει ένα μεγάλο συμβόλαιο και παράλληλα να επιστρέψει στην Εθνική;

Σε τρομερό μομέντουμ φαίνεται ότι βρίσκεται η καριέρα τού Δημήτρη Γούτα στην Τουρκία, καθώς μπορεί να μην κατάφερε ποτέ να παίξει επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα τού Ολυμπιακού ή να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ (με την οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο, αλλά δεν έγινε ποτέ τελικά μέλος της), όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει βρει τον δρόμο του.

O 28χρονος άσος διανύει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Σίβασπορ, στο ρόστερ της οποίας βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2021 (όταν δηλαδή δεν είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ), με αποτέλεσμα η χρηματιστηριακή του αξία να έχει πάρει τα πάνω της.

Ήδη η τιμή του βρίσκεται στα 3 εκατ. ευρώ αλλά, όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν την ποδοσφαιρική πιάτσα, μπορεί να πιάσει ακόμα περισσότερα. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, μπορεί από τον προσεχή Γενάρη να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Το ζήτημα είναι κατά πόσο μπορεί να τον πουλήσει νωρίτερα η Σίβασπορ, δεδομένου ότι πριν από λίγο καιρό είχε απορρίψει πρόταση της Γαλατασαράι ύψους 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι άμεσα δεν μπορεί να προκύψει άλλη πρόταση.

Σε κάθε περίπτωση ο Δημήτρης Γούτας φαίνεται ότι ετοιμάζεται για τη μεγάλη μεταγραφή, δεδομένου ότι είναι πολύ επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του. Το τουρκικό πρωτάθλημα, άλλωστε, είναι στο ραντάρ πολλών μάνατζερ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Γκουστάβο Πογέτ τον έχει στα υπόψιν του για την Εθνική.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο τεράστιο deal για Σωκράτη Κόκκαλη - Πουλάει το πιο διάσημο κτίριο της Αττικής - Τρελά λεφτά!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags