Facebook Pixel ΑΕΚ - Ορμπελίν Πινέδα: "Βόμβα" από Μεξικό για Πινέδα! "Ανοησίες", απαντά η ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-03 18:20:00

"Βόμβα" από Μεξικό για Πινέδα! "Ανοησίες", απαντά η ΑΕΚ

Sportdog Team
"Βόμβα" από Μεξικό για Πινέδα! "Ανοησίες", απαντά η ΑΕΚ

Ρεπορτάζ που ανάβει φωτιές από την πατρίδα του Μεξικανού ποδοσφαιριστή! Σκληρή απάντηση από την Ένωση, η οποία κάνει λόγο για βλακείες του αρθρογράφου.

ΑΕΚ - Ορμπελίν Πινέδα: "Φωτιές" βάζει ρεπορτάζ από το Μεξικό που όπως αναφέρει η αλλαγή προπονητή στη Θέλτα ίσως φέρει δυσάρεστες εξελίξεις στην ΑΕΚ, μιας και ο νέος τεχνικός θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον έμπειρο μέσο με αποτέλεσμα να είναι πιθανό να μην μείνει στην Ένωση μέχρι το καλοκαίρι, όπως είναι συμφωνημένο.

«Ο Πινέδα έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2023, αλλά θα μπορούσε να επιστρέψει πιο νωρίς στη Θέλτα. Η αλλαγή προπονητή στη Θέλτα με την άφιξη του Καρβαλιάλ, ο Ορμπελίν Πινέδα θα μπορούσε να έχει ανοικτές τις πόρτες για πιθανή επιστροφή του στο ισπανικό ποδόσφαιρο. 

Ο Πινέδα έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα μέχρι το 2023, αλλά μία αλλαγή πλάνων θα μπορούσε να κάνει τους «γαλάζιους» ν κοιτάξουν ξανά τον Μεξικανό διεθνή και να προχωρήσουν στην επιστροφή του στη Λίγκα. Και με την εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Ορμπελίν με τους Αθηναίους, συν την ανάγκη να κερδίσουν πόντους οι της ομάδας του Βίγκο στον β' γύρο του πρωταθλήματος, ο πρώην άσος της Κρουζ Αζούλ θα μπορούσε να ετοιμάσει τις βαλίτσες του νωρίς».

Πάντως από πλευράς ΑΕΚ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και οι άνθρωποι της ομάδας αναφέρουν ότι ο Ορμπελίν Πινέδα  έχει έρθει στη χώρα μας με μονοετή δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς και δεν υφίσταται περίπτωση να επιστρέψει νωρίτερα στη Θέλτα. 

Μάλιστα κάνουν λόγο περί ανοησιών και βλακείας του Μεξικανού αρθρογράφου που υπογράφει το ρεπορτάζ ονόματι Ντιβάρντ Λερόι.


Πάντως το θέμα Πίνεδα και Θέλτα έθιξε στις Goalάρες, ο Ευάγγελος Μίχος. Συγκεκριμένα ο κορυφαίος ρεπόρτερ που παίζει στα δάχτυλα την πιάτσα των agents, αναφέρθηκε στην ιστορία της απόλυσης του Κουντέτ, ο οποίος δεν υπολόγιζε τον Πινέδα στη Θέλτα και είχε έρθει σε ρήξη για τον Μεξικάνο μέσο με τον 79χρονο πρόεδρο της ισπανικής ομάδας, Μoυρίνο. Γι'αυτόν τον λόγο ο Μεξικανόςα έφυγε δανεικός για ένα χρόνο στην ΑΕΚ όπου κάνει παπάδες.

Ο Κουντέτ όμως, αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο της Θέλτα και στην θέση του πήγε ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Πορτογάλος που στα ξεκινήματά του είχε περάσει από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν άντεξε πάνω από δυο μήνες. Αυτός ήταν προπονητής στη Μπράγκα (την 2ετία 2020-22), όταν η πορτογαλική ομάδα είχε προσπαθήσει να αποκτήσει δανεικό (με οψιόν αγοράς) απο την Κρουζ Αζούλ τον Ορμπελίν Πινέδα!!!

Ως... γνήσιος Πορτογάλος προπονητής παραδοσιακά είναι πιο συμβατός, διαλλακτικός με τις επιθυμίες του προέδρου/ιδιοκτήτη. Δεν θα είναι δηλαδή τόσο απόλυτος και αντιδραστικός όσο ήταν ο προκάτοχός του (Κουντέτ) στον Μουρίνο για την υπόθεση Πινέδα...

Σε ελεύθερη μετάφραση: ο Καρβαλιάλ ήθελε τον Πινέδα στην Μπράγκα, τώρα που πήγε στην Θέλτα και ξέρει πως ο Μεξικάνος άσος είναι τρελή αδυναμία του προέδρου της, είναι δυνατόν να μην τον θέλει ξανά; Και ο Καρβαλιάλ υπέγραψε στην Θέλτα και για την επόμενη σεζόν (ως το 2024)!!!

Αυτό έγραψε το Sportdog το βράδυ της Τετάρτης! Στο Μεξικό το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, γράφοντας, ότι θα... σπάσει ο δανεισμός και τον Γενάρη θα επιστρέψει ο Πινέδα στον Βίγκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags