Αμφίβολοι για το παιχνίδι της ΑΕΚ στην Τρίπολη είναι ο Σέρχιο Αραούχο και ο Αρόλντ Μουκουντί. Ο πρώτος έχει υποστεί οίδημα στον τένοντα του αριστερού του προσαγωγού, κάτι που σημαίνει πως η κατάστασή του θα κρίνεται από το ιατρικό επιτελείο μέρα με τη μέρα, ανάλογα και με το πώς θα αισθάνεται ο ίδιος. Ο δεύτερος έχει παραμείνει για δύο μέρες συνεχόμενες κλινήρης εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Παρ'όλα αυτά ο Ματίας Αλμέιδα τους περιμένει! Ο Αργεντινός τεχνικός όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ» θα βάλει ακόμα και το Σάββατο εντός αποστολής τους Αραούχο και Μουκουντί εφόσον είναι στο 100%.

Υπενθυμίζεται, ότι στην αναμέτρηση δεν υπολογίζεται ο Βίντα που υπέστη θλάση στον προσαγωγό. Έτσι αν δεν προλάβει ο Μουκουντί, τότε αναμένεται να δούμε ξανά το σχήμα Μήτογλου-Τζαβέλλα κόντρα στον Αστέρα. Επιπρόσθετα υπάρχουν οι τραυματισμένοι Τσούμπερ και Φαν Βέερτ.

Αν δεν προλάβουν και οι δύο λοιπόν, το πιθανότερο σχήμα αποτελείται από τους Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλα, Μοχαμαντί στην άμυνα, Σιμάνσκι-Πινέδα στη μεσαία γραμμή, Γκατσίνοβιτς-Ελίασον στις πτέρυγες, Γκαρσία στην επίθεση και στη θέση του Τσίνο ο Άμραμπατ. Υπάρχει και η εναλλακτική να παίξει ο Γιόνσον δίπλα στον Σιμάνσκι και να προωθηθεί ένας εκ των Πινέδα-Γκατσίνοβιτς ή να παίξει ακόμα και ο Μάνταλος.