Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Θα τελειώσει το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό - Δεν κοιμόμουν από Δευτέρα για το ντέρμπι, γιατί..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-06 13:00:00

"Θα τελειώσει το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό - Δεν κοιμόμουν από Δευτέρα για το ντέρμπι, γιατί..."

του Γιώργου Κτενά
"Θα τελειώσει το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό - Δεν κοιμόμουν από Δευτέρα για το ντέρμπι, γιατί..."

Ο Μίμης Δομάζος αναλύει το παιχνίδι της Λεωφόρου και γυρίζει πίσω τον χρόνο! Πώς ζούσε αυτός τα μεγάλα παιχνίδια με τους Πειραιώτες, γιατί δεν παίζει κανέναν ρόλο η διαφορά των δέκα βαθμών και πώς πρέπει να το αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς!
 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες πλησιάζει και το sportdog απευθύνθηκε στον Μίμη Δομάζο, που γνωρίζει άριστα τι σημαίνει για τους Πράσινους ντέρμπι με τους Πειραιώτες στη Λεωφόρο, προκειμένου να μάθουμε πώς περιμένει το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Στρατηγός, άλλωστε, ξέρει να τοποθετεί αυτά τα παιχνίδια μακριά από της βαθμολογική διαφορα ή την κατάσταση στην οποία βρίσκονται πριν από το σφύριγμα οι δύο αντίπαλοι, κι αυτό από μόνο του δείχνει πόση εμπειρία έχει στα πράγματα.

"Θα τελειώσει το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό - Θα παίξει δυνατά - Δεν έχει σημασία τι έφτιαξε ο Γοβάνοβιτς"

"Από ο,τι ξέρω από τη δική μου εποχή, όποιος και να ήταν πρώτος ή τελευταίος δεν είναι πρόβλημα στα ντέρμπι. Η βαθμολογική διαφορά δεν παίζει ρόλο. Ο Παναθηναϊκός έχει πλεονέκτημα με τους 10 βαθμούς συν τον κόσμο του, αλλά ο Ολυμπιακός αν χάσει θα τελειώσει το πρωτάθλημα για εκείνον. Για αυτό πιστεύω ότι θα παίξει δυνατά", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος. 

Θα βοηθήσει το γεγονός ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει φτιάξει σφιχτή ομάδα;

"Δεν παίζει κανέναν ρόλο τίποτα από όλα αυτά σε αυτό το ματς. Ποιος το θέλει περισσότερο θα μετρήσει, ποιος θα βάλεις τα πόδια του στη φωτιά, ποιος θα παίξει καλύτερα".

"Δεν ενδιαφέρει Μπερνάρ ή Παλάσιος - Κόσμος έξω από τη Λεωφόρο - Δεν κοιμόμουν από τη Δευτέρα όταν παίζαμε με Ολυμπιακό"

Ο Παναθηναϊκός έχει σε πολύ καλή φόρμα τους Παλάσιος και Μπερνάρ.

"Σκοπός είναι αυτή τη στιγμή δεν είναι πώς θα αρχίσουν και θα τελειώσουν ή ποιος θα παίξει, αλλά να τα δώσει όλα αυτός που θα παίξει. Δεν έχει όνομα όποιος παίξει, μας ενδιαφέρει μόνο να είναι ο καλύτερος. Είναι ματς με πολλές ιδιαιτερότητες τα ντέρμπι".

Πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο του μαζί;

"Ο κόσμος τού Παναθηναϊκού είναι 12ος παίκτης, δίνει ώθηση, στον Βόλο πήγαν 17.000 οπαδοί! Τόσοι θα είναι και την Κυριακή στη Λεωφόρο, προφανώς θα έχει κόσμο και απέξω. Είναι γήπεδο που τρομάζει τον αντίπαλο και πρέπει να το εκμεταλλευτούν".

Ποια συμβουλή θα δίνατε στην ομάδα;

"Θα πω, μόνο, τι έκανα εγώ: Όταν έπαιζε δεν είχα πρόβλημα, ήξερα τι να κάνω. Αλλά όταν  έπαιζα με τον Ολυμπιακό δεν κοιμόμουν από την Δευτέρα, γιατί έπρεπε να χαλάσω παιχνίδι, να φτιάξω παιχνίδι, να δω ποιος θα μαρκάρει, να σκεφτώ πώς θα βρω τον Αντωνιάδη. Δεν κοιμόμουν όλη την εβδομάδα όταν είχαμε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... νέος Βαζέχα του ΠΑΟ - "Μαχητικός, γρήγορος με εύκολο γκολ - Με Ζήκο στη Μονακό ο πατέρας του"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags