Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τεράστιο το αβαντάζ ΠΑΟ για τον τίτλο - Ανατροπή με τις μεταγραφές - Αυτοί έρχονται τον Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-07 10:00:00

Τεράστιο το αβαντάζ ΠΑΟ για τον τίτλο - Ανατροπή με τις μεταγραφές - Αυτοί έρχονται τον Γενάρη!

Τεράστιο το αβαντάζ ΠΑΟ για τον τίτλο - Ανατροπή με τις μεταγραφές - Αυτοί έρχονται τον Γενάρη!

Τι αλλάζει στο Τριφύλλι και γιατί δεν τον προλαβαίνουν ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Είναι άθλος που ο Παναθηναϊκός με τόσες απώλειες έχει καταφέρει να παραμένει αήττητος με 10 νίκες και 1 ισοπαλία.

Ο Παναθηναϊκός μετά το 1-1 στο "αιώνιο" ντέρμπι της Λεωφόρου, διατηρεί αυτό +10 από τον Ολυμπιακό και το +6 από την ΑΕΚ, το οποίο είναι ένα μεγάλο μαξιλαράκι ασφαλείας. Τέτοιο, που κανείς ούτε φανταζόταν πριν ξεκινήσει τον Αύγουστο το πρωτάθλημα.

Πλέον, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να τελειώσει ιδανικά τον πρώτο γύρο σε Αγρίνιο (με Παναιτωλικό) και Λεωφόρο (με Ατρόμητο) και ενισχυμένοι πια με μεταγραφές μετά το Μουντιάλ, να διεκδικήσουν ακόμα πιο δυνατά το μεγάλο στόχο. Ειδικά με τον Ολυμπιακό, φάνηκε ότι οι Πράσινοι έχουν στερέψει από επιλογές στον πάγκο. Όταν τραυματίστηκε ο Παλάσιος δεν υπήρχε στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς ένας παίκτης να τον αντικαταστήσει, με τον Σέρβο να αναγκάζεται να πάει σε εσωτερικές αλλαγές για να καλύψει το κενό.

Είναι άθλος που ο Παναθηναϊκός με τόσες απώλειες έχει καταφέρει να παραμένει αήττητος με 10 νίκες και 1 ισοπαλία. Τρεις ρήξεις χιαστών, προβλήματα κάθε εβδομάδα, κι όμως η ομάδα λειτουργεί τόσο καλά σαν σύνολο, που κάπως πάντα βρίσκει αντίδραση. Κοντρα σε κάθε αντίπαλο, κόντρα σε κάθε συνθήκη.

Στην αγορά του Γενάρη το Τριφύλλι θα πάρει έναν εξτρέμ εν δυνάμει βασικό να καλύψει το κενό του Αϊτόρ, καθώς και ένα επιτελικό χαφ να συμπληρώνει τον Μπέρναρντ. Μάλιστα υπάρχει η αισιοδοξία ότι σε σχέση με το καλοκαίρι, η ενίσχυση τώρα δεν θα αργήσει πολύ. Τα κενά άλλωστε είναι καιρό και γνωστά και δεδομένα.

Κάτι τελευταίο. Την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου Ολυμπιακός και ΑΕΚ παίζουν μεταξύ τους στο Φάληρο. Κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός, μπορεί να ξεφύγει κι άλλο από έναν ή κι από τους δύο διώκτες του σε ενδεχόμενο ισοπαλίας. Δεν θέλει και πολύ να τρέχουν και να μην... φτάνουν το Τριφύλλι, προσεχώς, Κιτρινόμαυροι και Ερυθρόλευκοι.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησαν Κάκος-Βαρούχας για το πέναλτι - "Ξεκάθαρη εικόνα..." - Σχόλιο για τις καθυστερήσεις (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags