Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ομιλία και αποθέωση Μαρινάκη στους παίκτες - "Κερδίζουμε ακόμα και τη διαιτησία" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-07 00:26:00

Ομιλία Μαρινάκη στα αποδυτήρια - "Κερδίζουμε και τη διαιτησία" - Στα... κάγκελα οι παίκτες: "Αλλοίωση"!

Sportdog Team
Ομιλία Μαρινάκη στα αποδυτήρια - "Κερδίζουμε και τη διαιτησία" - Στα... κάγκελα οι παίκτες: "Αλλοίωση"!

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μίλησε στην ομάδα.
 

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε εξελίξεις στον Ολυμπιακό εκφράζοντας τα σοβαρά παράπονα του συλλόγου για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα είπε στους παίκτες της ομάδας του.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού αποκάλεσε "μεγάλους παίκτες" τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τόνισε χαρακτηριστικά ότι "μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμα και τη διαιτησία".

"Σας λέω και πάλι όμως. Και αγανακτισμένος είμαι και στεναχωρημένος είμαι για όλα αυτά που είδαμε σήμερα. Αλλά από την άλλη πλευρά, αυτό είπα και στους παίκτες πριν, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί βλέπουμε επιτέλους ότι όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες μπορούν να παίξουν πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμα και τη διαιτησία. Γιατί το είδατε και σήμερα ότι κερδίσαμε και τη διαιτησία, που από το πρώτο λεπτό ήταν καραστημένη. Δεν υπάρχει άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει από ποδόσφαιρο που να έχει διαφορετική άποψη", ήταν η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, πως οι παίκτες του του Ολυμπιακού ήταν έξαλλοι μετά το τέλος του αγώνα και μιλούσαν για "αλλοίωση αποτελέσματος εξαιτίας ενός πέναλτι που δεν υπάρχει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλη κλάση ο Ολυμπιακός, μήνυμα τίτλου - Ηγέτης Χάμες, συγκλονιστικός Χουάνγκ - "Νικητής" Μίτσελ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags