Facebook Pixel ΑΕΚ - Ελίασον: Ιδού το πόρισμα για τον τραυματισμό του! Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι - Μπαίνει χειρουργείο
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-07 09:58:00

Ιδού το πόρισμα για Ελίασον! Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι - Μπαίνει χειρουργείο

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ιδού το πόρισμα για Ελίασον! Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι - Μπαίνει χειρουργείο

Ο δεξιός εξτρέμ της ΑΕΚ στάθηκε άτυχος στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου δέχτηκε ένα σκληρότατο μαρκάρισμα από τον Τζουνκάνοβιτς.

Το πόρισμα για τον τραυματισμό του Νίκλας Ελίασον επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους των ανθρώπων της ΑΕΚ και ο παίκτης δεν γλιτώνει το χειρουργείο.

Ο Σουηδός εξτρέμ τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Αστέρα, στην Τρίπολη, ύστερα από σκληρό χτύπημα του Τζουνκάνοβιτς, το οποίο πέρασε ατιμώρητο από τον διαιτητή που έδειξε μεγάλη ανοχή στο επικίνδυνο παίξιμο των γηπεδούχων. Ο 26χρονος αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Η πρώτη διάγνωση έκανε λόγο για κάταγμα! Το παραδέχτηκε και ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τους Αρκάδες, εκφράζοντας έντονη ανησυχία. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσε τις αρχικές φοβίες.

Ο Ελίασον υπέστη κάταγμα περόνης και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά! Ο χρόνος επιστροφής του στην αγωνιστική δράση εκτιμάται σε 3 ή 4 μήνες, αν και είναι πολύ νωρίς για τέτοιου είδους γνωματεύσεις, αν δεν μιλήσουν πρώτα οι ειδικοί.

Ο παίκτης ήταν ένα από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Ματίας Αλμέιδα. Η παρουσία του έφερε ισορροπία και άλλαξε αισθητά το παιχνίδι της ΑΕΚ από δεξιά. Ο Ελίασον αναμόρφωσε τη δεξιά πλευρά και βοήθησε πολύ τον Ρότα να ανεβεί επίπεδο.

Η απουσία του θα γίνει τρομερά αισθητή, καθότι ήταν φορμαρισμένος. Μάλιστα προερχόταν από μεγάλη εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο είχε ενεργότατη συμμετοχή στη διαμόρφωση του σκορ, αφού και τα δύο γκολ προήλθαν από δικές του ασίστ.

Μέχρι στιγμής ο Ελίασον μετρούσε 10 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα με 6 ασίστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags