Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος: "Αλλοίωση αποτελέσματος - Απέναντι σε... 12 ο Ολυμπιακός - Κανένα πέναλτι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-07 15:14:00

Νικολακόπουλος: "Αλλοίωση αποτελέσματος - Απέναντι σε... 12 ο Ολυμπιακός - Κανένα πέναλτι"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Αλλοίωση αποτελέσματος - Απέναντι σε... 12 ο Ολυμπιακός - Κανένα πέναλτι"

Καυστικός στο σχόλιό του για το χθεσινό ντέρμπι ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων. Τι είπε για διαιτησία και αγωνιστικό κομμάτι.

Την εικόνα του Ολυμπιακού στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως οι Πειραιώτες στάθηκαν ένα επίπεδο πάνω από τον Παναθηναϊκό, παρότι είχε να αντιμετωπίσει τους δώδεκα αντιπάλους. Τους 11 παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Δανό διαιτητή που έφερε ο αρχιδιαιτητής Μπένετ.

«Με μακράν πρώτο του γηπέδου τον Χουάνγκ, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τη συνεχή άνοδό του και το μόνο που του έλειπε ήταν η καλή ψυχολογία, για να κάνει γκολ τις φάσεις. Είναι απογοητευτικό που σκόραρε στην 13η τελική του, που ήταν και η 10η ευκαιρία του. Κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό, που ήταν καλύτερος στα 10-12’ λόγω έδρας», ήταν η αρχική τοποθέτησή του.

Αναφερόμενος στη διαιτησία, είπε ότι «η ΚΕΔ της ΕΠΟ έφερε διαιτητή και VAR που στην Ευρώπη σφυρίζουν μόνο τη Σκούπι της Αλβανίας και την Πούσκας της Ουγγαρίας και το αποτέλεσμα ήταν να δούμε μία αλλοίωση αποτελέσματος και μία διαιτησία που έπαιζε έδρα από το πρώτο ως το τελευταίο στην κυριολεξία λεπτό, αφού και οι καθυστερήσεις έξι λεπτά δεν υπήρχαν και το παιχνίδι παίχθηκε και μετά το εξάλεπτο και δεν υπήρχε πέναλτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags