Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πρωθυπουργική παρουσία στη Λεωφόρο - Τσίπρας και κυβερνητικά στελέχη στα επίσημα (pics)
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-07 22:24:00

Πρωθυπουργική παρουσία στη Λεωφόρο - Τσίπρας και κυβερνητικά στελέχη στα επίσημα (pics)

Sportdog Team
Πρωθυπουργική παρουσία στη Λεωφόρο - Τσίπρας και κυβερνητικά στελέχη στα επίσημα (pics)

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρώην Πρωθυπουργός βρέθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς την τελευταία διετία είναι αρκετά τα ματς στα οποία έχει δώσει το παρών στα επίσημα του "Απ. Νικολαΐδης".

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, γνωστός για τα Πράσινα αισθήματά του πήγε στη Λεωφόρο χθες (6/11), για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τσίπρας βρέθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς την τελευταία διετία είναι αρκετά τα ματς στα οποία έχει δώσει το παρών στα επίσημα του "Απ. Νικολαΐδης". Μάλιστα το άλλοτε διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ, Γιάννης Ζαβραδινός, φωτογραφήθηκε με τον πρώην Πρωθυπουργό και ανέβασε τη σχετική φωτό στα social media.

Σημειώνεται, ότι στο γήπεδο του Παναθηναϊκού βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, καθώς και ο... Καταπράσινος μουσικοσυνθέτης Νίκος Καρβέλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευχή και... κατάρα για Ιβάν - Ήθελε να "ξεγυμνώσει" τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός- Κακός ηθοποιός ο Ιωαννίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags