Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντομίνγκο Μπλάνκο Τι κάνει στην Ντνίπρο ο Αργεντινός που ήθελε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-08 23:28:00

Ντομίνγκο Μπλάνκο: Τι κάνει στην Ντνίπρο ο Αργεντινός που ήθελε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι (BINTEO)

Ντομίνγκο Μπλάνκο: Τι κάνει στην Ντνίπρο ο Αργεντινός που ήθελε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι (BINTEO)

Δικαιωμένοι ή όχι θα πρέπει να αισθάνονται στον Παναθηναϊκό με τη μη απόκτηση του Μπλάνκο, ο οποίος το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν η πρώτη επιλογή του Τριφυλλιού για τον άξονα;

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ντομίνγκο Μπλάνκο ήταν η πρώτη επιλογή που είχε ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση του άξονα. Το κλαμπ τον είχε ενημερώσει για τον ρόλο, που ήθελαν να έχει στην ομάδα. Βάζοντας μεταξύ άλλων στο παιχνίδι και τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος είχε μιλήσει στον πρώην συμπαίκτη του στην Ιντεπεντιέντε για τις ιδανικές συνθήκες που μπορούσε να του προσφέρει το Τριφύλλι, στο βήμα που επιθυμούσε να κάνει ο Μπλάνκο για την Ευρώπη.

Τελικώς, οι απίστευτες απαιτήσεις που είχαν οι ατζέντηδες που εμπλέκονταν στο θέμα του Αργεντινού (σ.σ. ζητούσαν οι ίδιοι 1 εκατ. ευρώ) χάλασαν τη μεταγραφή, παρότι οι Πράσινοι κάλυπταν τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο περίπου 700 χιλ. ευρώ ετησίως.

Λίγες εβδομάδες μετά ο Ντομίνγκο Μπλάνκο υπέγραψε συμβόλαιο με την Ντνίπρο μέχρι το 2025. Η ποιότητα του Αργεντινού είναι δεδομένη, αλλά μέχρι στιγμής οι πολλοί και συχνοί τραυματισμοί δεν του έχουν επιτρέψει να παίξει στα περισσότερα ματς σε Ουκρανία, προκριματικά Europa League και ομίλους Europa Conference League.

Συγκεκριμένα από τα 18 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει στη σεζόν η Ντνίπρο, ο Μπλάνκο έχει καταφέρει ν' αγωνιστεί μόλις στα 8 από αυτά, χάνοντας δηλαδή τα υπόλοιπα 10 λόγω συνεχών προβλημάτων. Σε επίπεδο αποτελεσματικότητας, έχει μοιράσει 1 ασίστ στον αγώνα με την Λβιβ για το ουκρανικό πρωτάθλημα.

Δείτε τη μία και μοναδική ασίστ του Μπλάνκο στο 1:20 του βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags