Άρης: Τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι με την αναίτια επίθεση που δέχθηκαν φίλαθλοι του Άρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στις τάξεις της ΠΑΕ, με τη διοίκηση να απαιτεί ξεκάθαρες απαντήσεις για το ποιος φέρει την ευθύνη όσων έλαβαν χώρα.

Μάλιστα άμεσα αναμένεται να μεταβεί στην Αθήνα ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μπιλίρης, για να επισπεύσει τις διαδικασίες και να αποφύγουν τα όποια γραφειοκρατικά ζητήματα (σ.σ. αποστολή εγγράφων κτλ). Ο κ. Μπιλίρης θα έχει συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να ενημερωθεί επίσημα για το τι συνέβη, καθώς και το ποιοι ευθύνονται για το περιστατικό. Στη συνέχεια η ΠΑΕ Άρης θα δρομολογήσει τις όποιες νομικές διαδικασίες.

Θυμίζουμε ότι ήδη οι Κίτρινοι είχαν προαναγγείλει σε τοποθέτησή τους ότι θα ζητήσουν εξηγήσεις για το θέμα, την ίδια στιγμή που με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. απομακρύνθηκε από τη θέση του ο επικεφαλής των ΜΑΤ, έπειτα από επικοινωνία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, με τον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη.