Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέα ανακοίνωση Θύρας 7: "Δεν μας επηρέαζει η απαγόρευση μετακίνησης - Κατάφωρη αδικία..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-08 20:39:00

Νέα ανακοίνωση Θύρας 7: "Δεν μας επηρέαζει η απαγόρευση μετακίνησης - Κατάφωρη αδικία..."

Sportdog Team
Νέα ανακοίνωση Θύρας 7: "Δεν μας επηρέαζει η απαγόρευση μετακίνησης - Κατάφωρη αδικία..."

Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού γνωστοποίησαν  πως δεν υπάρχει κανένα θέμα ή πρόβλημα με την απόφαση περί απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών που πάρθηκε για το Λεβαδειακός - Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Η Θύρα 7 σε ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι η απόφαση για απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης δεν επηρεάζει τους οπαδούς της ομάδας για το ματς στη Λιβαδειά, ενώ έκανε λόγο για "κατάφωρη αδικία" του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ενημέρωση για την αυριανή απαγόρευση που βγήκε σε όλα τα σάιτ, αφορά στην οργανωμένη ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ και όχι στην ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ!

Είναι κάτι που ισχύει για όλα τα αθλητικά γεγονότα,εδώ και καιρό και ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ καθόλου την παρουσία μας στον αυριανό αγώνα στην Λιβαδειά! Ο τρόπος που προβάλλεται σήμερα η απαγόρευση αποσκοπεί στο να αναχαιτιστεί η ΟΡΜΗ του κόσμου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ, ειδικά μετά την κατάφωρη ΑΔΙΚΙΑ που υπέστη η ομάδα μας στο ντέρμπι!

Θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ στη Λιβαδειά αύριο. Έχουμε δώσει ήδη 1.500 εισιτήρια και θα είμαστε χιλιάδες αφού συνεχώς παίρνουμε και άλλα εισιτήρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκπληξη και στους οπαδούς ΠΑΟ το πέναλτι - Έτσι άλλαξε τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ - Μπορεί πρωτάθλημα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags