Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μετά τα πέναλτι κλέβουν και τα κόρνερ από Ολυμπιακό - Ξερπρνούν τα όρια - Πρόβλημα για Μίτσελ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-10 14:19:00

"Μετά τα πέναλτι κλέβουν και τα κόρνερ από Ολυμπιακό - Ξεπερνούν τα όρια - Πρόβλημα για Μίτσελ"

Sportdog Team
"Μετά τα πέναλτι κλέβουν και τα κόρνερ από Ολυμπιακό - Ξεπερνούν τα όρια - Πρόβλημα για Μίτσελ"

"Πρώτη φορά το βλέπω αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο. Είναι σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα", ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος για τα αγωνιστικά ζητήματα των Πειραιωτών.

Στην παρουσία τεσσάρων χιλιάδων Ολυμπιακών, ημέρα Τετάρτη, στη Λιβαδειά στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και σχολίασε ότι με τα όσα κάνουν οι Πειριαώτες, έχουν προκαλέσει τη συσπείρωση του κόσμου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε δύο θέματα. Πρώτον ότι οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν καλά, παράγουν πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν μπορούν από την αρχή της σεζόν να ξεμπουκώσουν! «Η ομάδα δεν μπορεί να ξεμπουκώσει και είναι πρώτη φορά που το βλέπω σε τόσο μεγάλη διάρκεια», ανέφερε σχετικά.

«Δεν μπορεί με τον Παναθηναϊκό και τον Λεβαδειακό να έχει 18 ευκαιρίες για γκολ και να έχει βάλει με το στανιό δύο γκολ στη Λεωφόρο και ένα στη Λιβαδειά. Υπό αυτές τις συνθήκες, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να χάσει τα “τρίποντα”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και δεύτερον, μίλησε για τη διαιτησία, με αφορμή και τα όσα έγιναν χθες στη Λιβαδειά, όπου VAR και AVAR έψαχναν «τρόπο» να ακυρώσουν το γκολ του Ανδρούτσου, ενώ δεν είδαν την μπάλα να περνάει μέσα από τη γραμμή στο αυτογκόλ του Βινίσιους, εκφράζοντας τη γνώμη ότι ο Ολυμπιακός έχει τη χειρότερη αντιμετώπιση από τη διαιτησία, μπορεί και από όλες τις ομάδες της κατηγορίας.

«Δεν θα πάρει σφύριγμα ποτέ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Ξεπερνούν τα όρια, καλλιεργούν ενότητα και συσπείρωση στον Ολυμπιακό. Θα βγει σε καλό, αρκεί την Κυριακή να είναι έξυπνος και ο κόσμος».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags