Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές ατάκες για Σαββίδη από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Μάτωσε για την ομάδα, να βάλουμε πλάτη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-10 20:47:00

Φοβερές ατάκες για Σαββίδη από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Μάτωσε για την ομάδα, να βάλουμε πλάτη"

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες για Σαββίδη από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Μάτωσε για την ομάδα, να βάλουμε πλάτη"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα της ομάδας, όσο και στον μεγαλομέτοχο και την στήριξη που πρέπει να έχει από τον κόσμο.

Φιλώτας Πέλλιος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου του Βορρά για την ανακοίνωση στήριξης των βετεράνων προς τον Ιβάν Σαββίδη και ζήτησε από όλους να συσπειρωθούν γύρω από τον ΠΑΟΚ. 

«Βλέπετε τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά με τον κ. Σαββίδη. Θέλουν να θίξουν τον κ. Σαββίδη. Είμαστε υποχρεωμένοι, για έναν άνθρωπο που έχει ματώσει για την ομάδα, να τον στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις. Πρέπει να τον στηρίξουν όλοι. Να μην εξετάζουμε τις αποδόσεις της ομάδας για να κρίνουμε τι πρέπει να κάνουμε. Γι' αυτό τον λόγο είχαμε διοικητικό συμβούλιο το βράδυ της Τετάρτης και πήραμε αυτή την απόφαση. Αυτό που γίνεται στον Ολυμπιακό, είναι για παράδειγμα ένα τρικ.

Εδώ, σε εμάς, υπάρχει μία χαλαρότητα. Γι' αυτό πήραμε αυτή την απόφαση. Πρέπει να συσπειρωθούμε. Άρχισε να γεννιέται ξανά το ΠΟΚ. Μπορεί να έχουμε ευθύνη και εμείς. Αυτό το ΠΟΚ που το είχαμε σπάσει εμείς στην δεκαετία του 70 και το έσπασε ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, επανήλθε. Δεν μπορεί να μονοπωλούνται τίτλοι ανάμεσα στους τρείς της Αθήνας. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ήταν το πέναλτι, η αφορμή από την οποία ξεκίνησε όλο αυτό. Κάτι άλλο κρύβεται, κάτι πιο γερό. Ο σκοπός επιτεύχθηκε. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει στην Λιβαδειά. Η Σούπερ Λίγκα συμφωνεί με το πανό στην Λιβαδειά; Με τα συνθήματα στην Λιβαδειά; Ίσως θέλω να πιστέψω ότι δεν είναι αυτό το πέναλτι. Υπάρχει μία αφετηρία συσπείρωσης. Και για αυτό τον λόγο πήραμε αυτή την απόφαση», είπε ο Φιλώτας Πέλλιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags