Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτες ατάκες από πρώην ποδοσφαιριστή - "Ο Ολιβέιρα θύμισε... Φαν Μπάστεν"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-12 11:17:00

Απίστευτες ατάκες για άσο του ΠΑΟΚ - "Θύμισε... Φαν Μπάστεν"

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες για άσο του ΠΑΟΚ - "Θύμισε... Φαν Μπάστεν"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με τον Ιωνικό και το πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε ο Πορτογάλος επιθετικός.

Γιώργος Νταρακλίτσας: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μίλησε για την αναμέτρηση του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι ο Ιωνικός δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και πως δεν είχε όυτε έναν παίκτη διακριθέντα, ενώ αναφέρθηκε και στον Άρη για τον οποίο τόνισε ότι δεν πατάει καλά λόγω των αλλαγών στην τεχνική του ηγεσία αλλά και στην έλλειψη πάθους. 

Για το Ιωνικός-ΠΑΟΚ: «Πρώτη φορά είδα τον Ιωνικό μην κάνει ούτε τάκλιν. Δεν έχω δει πιο εύκολο διπλό για τον ΠΑΟΚ. Δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, όταν ο Ιωνικός παίζει στην έδρα του έχει φανατισμό και δύναμη. Και ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε κανένα φανταστικό παιχνίδι. Βρήκε έναν αντίπαλο που ήταν εκτός παιχνιδιού, που έκανε και δυο τρία μεγάλα λάθη και κρίθηκε το παιχνίδι. Δεν είχε μισό διακριθέντα ο Ιωνικός. Ακόμα και όταν χάνεις, έχεις δύο-τρεις διακριθέντες, χθες όλη η ομάδα ήταν σε κακό χάλι. Ο Ιωνικός δεν έχει την πολυτέλεια, ακόμα και όταν παίζει με τις μεγάλες ομάδες πρέπει να παλεύει να παίρνει κάτι. Με τον ΠΑΟΚ είχαμε πολύ καλή παράδοση, χάναμε πολύ δύσκολα, στα 10 ματς να χάναμε τα 2».

Τι του έκανε εντύπωση από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν αλλάζει με τίποτα τρόπο παιχνιδιού. Μέχρι σήμερα δεν είχε κερδίσει εύκολα κάποιο ματς. Ακόμα και στο προηγούμενο παιχνίδι τα Γιάννενα έκαναν ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από μία έδρα καμίνι. Ο Ολιβέιρα θύμισε… Φαν Μπάστεν στα νιάτα του. Έκανε ό,τι ήθελε ανενόχλητος και δεν έφαγε μια κλωτσιά. Οι πιτσιρικάδες του είναι καλοί παίκτες, αλλά μην τους βαφτίσουμε γρήγορα ότι είναι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Οποίος φεύγει γρήγορα, γυρίζει και γρήγορα. Αυτό που κάνει ο Λουτσέσκου είναι καλό για τους νέους. Άλλα να τους βάζεις μέσα με πλάνο, όχι γιατί υπάρχουν τραυματίες».

Για τον φετινό Άρη: «Δεν πατάει καθόλου καλά και είναι λογικό όταν έχεις φτάσει στο μισό και έχεις αλλάξει τρεις προπονητές. Δεν φτιάχνονται έτσι ομάδες. Το άσχημο είναι ότι δεν «δαγκώνει», δεν έχει την τρέλα, το πάθος. Πέρσι για να τον κερδίσεις τον Άρη έπρεπε να ματώσεις. Ο Παναθηναϊκός τι έχει; Ένα πάθος και τρέχουν να διακριθούν. Δεν παίζει κάτι φοβερό αλλά έχουν όρεξη οι παίκτες του. Στον Άρη φαίνεται δεν έγινε σωστή δουλειά στην προετοιμασία. Άλλη φιλοσοφία ο ένας προπονητής και άλλος ο Άρης. Έβαλε 3 γκολ με τη Λαμία ο Πάλμα, ας το κάνει και αλλού να τον δούμε», είπε ο Γιώργος Νταρακλίτσας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags